neděle 23. března, 11:14 Svátek má Ivona
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma
Diskutujte! Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..

Podkategorie:

Autor: linet
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování
Tagy: blb

VŠECHNO NEJLEPŠÍ ! ! !

Datum: 07.08.2008 01:57

Ráda bych tady pokaždé někomu kdo je mi milý popřála k svátku, k narozkám( pokud bude mít někdo odvahu napsat datum nar.) grinning smiley

nebo k jiné příležitosti

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 10 z 20
  • Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ ! ! !

Datum: 07.07.2024 09:30

Bosk, nebrala bych to jako ty. Cituji část z odkazu. [svatky.centrum.cz] Ženské křestní jméno Božena je slovanského původu. Má význam „blahoslavená“, „bohem obdařená“ či „bohem milovaná“, potažmo pak také „požehnaná“, „blažená“. Význam jména je patrný již na první pohled. Koncovka –ena v češtině vyjadřuje vlastnost základního jména, tedy v případě jména Božena vlastnost křesťanského Boha. Významově je tak jméno Božena příbuzné s latinskými jmény Benedikta, Theodora nebo Beatrix.

Jak významově, tak obvyklostí a četností to není žádná divočina. Ani žádné pobláznění rodičů. Zajímavé je, důvod jsem nikde nezjistila, že v období renesance starších jmen / Mariemi a Annami se to jen hemžilo/, se příliš nedávalo.

Nakonec jméno je jen jméno a na to jací jsme nemá povětšinou žádný vliv.

• Autor: Reklama

Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ ! ! !

• Autor: kordula

Datum: 07.07.2024 10:17

K sousedům chodí návštěva a ty mají syna Briana , asi se vzhlédli ve skupině Queen eye rolling smiley

Datum: 07.07.2024 13:23

😁 Kdyby mi říkali Jako byla bych spokojená, nejlíp mi říkal děda úplně od mala mi říkal Jaruno, od něj to převzal můj tatínek, pro něj jsem taky byla Karina. Jinak mě doma jménem nikdo neoslňoval, ono není jak přijatelně oslovit, Jarko se říkalo tatínkovi, ve škole mi říkali příjmením, Jarča je děsné to mi říkala jedná učitelka, no a když mi někdo řekl Jaruško to jsem se i jako dítě už dokázala obránit, to mi přišlo jak pro nesveprávnou postiženou osobu s nudlí až na bradu.

Boženou mám kamarádku, je skvělá a milá a celý život pro všechny Boženka, je fakt sluníčko.

Datum: 07.07.2024 13:51

mě dost lidí říká Alenko, to šílím , v 70 už to není ono eye rolling smiley, i když mám spolužačku a té jinak neřeknu než také tak, je to tak zaběhnuté už od školy

• Autor: babkaela

Datum: 07.08.2024 17:38

Nějak nemám žádnou kytku, aspoň virtuální, ale opravdu jsem nějak mimoň.

Přeju ... nejen pro dnešní den ... všem Ladám jen to dobré a nejlepší, aby se dařilo jak má, aby zdraví vydrželo a aspoň kousíček štěstí flower smiley flower smiley flower smiley flower smiley . Vím o dvou .. Lada je Lada a Zamina je také Lada .. love smiley love smiley

Datum: 07.08.2024 19:19

20240807_062900012_ios.jpg

Také se připojím. A virtuálně přidám trošku poblázněnou čemeřici.

Takže hlavně hodně zdraví a ať vše vychází aspoň na sedmdesát procent dle přání. flower smiley

Datum: 08.08.2024 11:16

img_20240803_191155.jpg

Pozdě, ale o to srdečněji, vše nejlepší hlavně zdraví lásku a štěstí

• Autor: kaaj

Datum: 08.08.2024 16:33

dscn4452.jpg

Ladám vše nejlepší flower smiley

Datum: 12.08.2024 21:54

Klárce od Reginy .... asi bych měla dát spíš to mailu, ale jsem opravdu lemra líná ... bez virtuální kytky stydlin smiley ... přeju jen to dobré a nejlepší love smiley flower smiley flower smiley flower smiley flower smiley .

Datum: 12.08.2024 22:19

20240808_162209825_ios.jpg

Eli, díky, vyřídím. Bude ráda. Ptává se na některé, s kterými přišla víc do styku nebo o nich vypravuju a víc je zná.Musím pochválit sebe, dokopala jsem se a upekla koláče o víkendu.Odvezla si je jako kus dárku.

Datum: 12.08.2024 22:26

Nooo, ty bych si teda dala mls smiley , jenže opravdu lemra líná, já chci jen spát, A dostala jsem na ně tvaroh úúúplně úžasnej, klasickej, jaký jsem dělávala z mléka od naší krávy, na koláče nedošlo, snědla jsem ho jako Dr.Voštěp z pohádky - pořádný kusanec chleba a na to pořádně naloženo tvarohu, trochu posolit ... půl kila na tři oběd, bylo mi dobře.

• Autor: alenak

Datum: 12.08.2024 22:27

Já se připojuji Klárce s přáním taky, jinou dámu tohoto jména v okolí nemám...že jsi se vytáhla s pečením, dobré dokopání. grinning smiley flower smiley

Datum: 12.08.2024 22:40

Pečení pro Kláru je obtížná záležitost. Hatí mi celou estetiku výtvoru. grinning smiley Aby to jedla, musí tam být spousta ovoce. A z kynutého těsta. Samozřejmě to těsto to nemůže úplně utáhnout.Cukrovat se vůbec nesmí a žmolenky jen drobeček. Takže se esteticky nic neschová.Ale proti gustu.... grinning smiley

Eli, já bych tvaroh upřednostnila taky naslano a nepekla. Tam nejlíp vychutnáš tu kvalitu.

Datum: 13.08.2024 06:50

dscn4309.jpg

no jo Klárky- taky přeju Klárce od Reginy všechno nejlepší flower smiley. a další Klárka je moje 23 letá vnučka. flower smileyna fotce s dědkem

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kaaj (13.08.2024 06:57)

Datum: 13.08.2024 07:00

dscn5090.jpg

a dnes je Aleny-takže hodně zdraví a vše nejlepší flower smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Ostatní a volné téma (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.