pondělí 9. září, 00:42 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Parní hrnec
Parních hrncu je vice druhů.
Já mám od Tefalu třípatrák a žádné speciální recepty nepotřebuji. Jednoduše tam dám do jednoho patra brambory, pak například zeleninu a do dalšího rybu nebo maso. Nesolím jen okořením kořením bez obsahu soli.
Pařim v něm kynuté i bramborové knedlíky apod.
Maco, jak jsi s parním hrncem spokojená? Uvažuju o něm, tak hledám informace. Věra
(Jan Kunc)
Když jsem ještě pařil, tak jedině v hospodě.
To dělá ten pán,co se mnou bydlí taky,ale k jídlu to není!!!!
Irisko jsem, ty knedle hlavně bramborové namají chybu. Ryba je z něho taky dobrá a kuřecí taky, ae msiš si na to zvyknout. Na dietní úpravu je to asi nejlepší.
(Jan Kunc)
Jak je něco dietní a není to sestra, nemusím to.
... a čím mladší tím lepší ?
(Jan Kunc)
Třeba ty Dášo, jsi mladší, ale nechtěl bych od Zdeňka dostat přes držku.
Honzi děkuji za kompliment
jejda
Dost chvály jsem slyšela na Parní hrnec Tefal VS 400330 VitaCuisine Compact. Máte ho někdo doma?
[parni-hrnce.kvalitnispotrebice.cz]
tak jsem si ten parní hrnec Tefal VS 400330 VitaCuisine Compactefal dnes objednala.... uvidíme, co se z toho vyklube za zázrak... reference jsou na něj velice pozitivní
už ho mám doma a dnes jsem ho pokřtila ... fakt super a navíc mě hřeje skutečnost, že jsem ho koupila na netu úplně nový za poloviční cenu z bazaru.... je bez záruky, proto ta nízká cena. Holt jsem to riskla a uvidíme
Skrbli určitě budeš spokojená, na tvoje vaření bude jako dělaný,