![]() |
čtvrtek 6. února, 17:41 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ ! ! !
Děkuji za přání a zároveň přeju vše nej Evám

Další poslunovratové jméno. Evám vše nej.... A jaro určitě přijde.
Vše nejlepší Evičkám k svátku.
Děkuji všem za gratulace, potěšili jste mne.......na návštěvu přišel ten hajzlík covid........Taku, na cukroví se ani nemohu podívat
, jídla mám plnou lednici, ale když ji otevřu, na nic nemám chuť a vlastně ani nepoznám, co už bych měla vyhodit a co je ještě jedlé
. Zkrátka slavím výhradně v posteli.
Doufám, že všechny Weekařky a Tak se svou polovičkou slavíte šŤastné a pohodové Vánoce hlavně ve zdraví. Mějte se krásně.
No, jako vždy, u mne už jinak nebude ... přeji jen to nejlapší Vlastám, Evám .. úplně všem a to nejen na weeku ... zdraví a slunce v duši

Já jsem tady v tom zmatku zapomněla popřát, Evičkám
Děvčata, moc děkuji. Já zase při tom marození měla náladu jen na postel, ostatní šlo mimo mne, tak když jsem náhodou koukla na Week, potěšilo mne každé přání, aspoň jsem to potěšení měla rozložené na víc dní. Děkuji !!!!!
Poslední akce roku 2023
Sežral jsem talíř jednohubek, popíjím výběr z hroznů, pokašlávám, sleduji TV a hluboce přemýšlím o předsevzetích a to, že bych zhubnul 5 kg. Předsevzetí se neplní, TAK jsem v klidu ...
Milé dámy, manželky, slečny, které jste zde neuvěřitelně šikovné, moudré, pracovité, vtipné, milé, tolerantní a chápající → je kolikrát neuvěřitelné co všechno dokážete a TAK nebudu dál zdržovat a popřeji Vám do roku 2024 jen vše dobré, zdraví, štěstí, pohodu a kupu dobrých nápadů.
Tak asi TAK
To jsem ráda že žiješ. Dědek má Covid, já jen virózu. Ale na rozdíl od manžela žeru, tak bych taky brala soutěž, " zhubni 5 kg".
V na jaře budeme mít sraz z devítky" Dobrý ročnik 53 " tak by se nějaké to kg dolů hodilo, neb některé spolužačky vypadají velice dobře.
Nerada bych se tam přihasila coby tlustá babka.
Kordulko, kilo navíc neřeš ... nevážila jsem se hodně dlouho, ale podle neschopnosti zapnout kalhoty je to hodně kil navíc ... a podle holek z gymplu jsem na tom ještě víc než dobře, asi, snad ... nejde o život. Ale taky mne to docela štve.
TAKu, přeji aby pokašlávání přešlo ... kašlu jako tuberák už asi půl roku, naštěstí většinou jen poránu ... kuřácký kašel.. dobře mi tak.
Těším se do pelechu ... mít tři chlapy v domě a řešit neodtékající sprcháč je docela na budku ... nějak už nedávám být "provozní" ... ale jaký si to uděláš ...
Nechtěla jsem si stěžovat, to ani náhodou. zvlášť v rubrice všecho nejlepší ...
Proto ... všem, nejen tady na weeku přeji štastnou cestu rokem 2024, abychom si mohli aspoň myslet na příštího Silvestra "nebyl to špatný rok".
A díky, že Vás všechny mám

Kordulo, když má děda covid, není možné, aby se ti ty víry vyhnuly, taky s nimi tělo nějak bojuje. Akorát asi úspěšněji. Takže klídek a nohy nahoru. A vitamíny třeba.
Je mi tu s vámi dobře dámy (a Taku). Čím jsem starší, tím víc oceňuju zkušenosti a společnost ženských, co už ví něco o životě. Tak na ten příští rok, ať nám to roste
a je čím si dělat radost.
Milé weekařky a weekaři, všem vám přeji do nového roku hlavně zdraví, to když bude, tak půjde všechno. A spoustu radosti nejen ze zahrady
Všem tady přeju hlavně hodně zdraví
Přeji všem úspěšný a zdravý rok 2024.