|
|
pátek 13. února, 07:57 Svátek má Věnceslav
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá
Elí tak jeď s ním aspoň na týden, taky bys potřebovala
Když jel dědek do lázní ,tak na příjmu mě povídá primař, " paní, proč nejedete také, ". Povídám ,já jsem ráda že budu doma sama ,to budou pro mě lázně.
Kordulko, právě, cítím to stejně jako ty. Ne, že bych chtěla být úplně bez něho, ale občas bych se potřebovala tak nějak nadechnout sama - bez keců o politice, řvoucí TV, oběd přesně ve 12.00, v 15.00 kafe a něco k němu, a co mám koooopit (nejezdím sama, ale zvládla bych to MHD nebo by nakoupili kluci - teď byl zase maxi problém - synátor si dovolil koupit mi boty) ... a furt něco. Můj boj.
Ale tady bychom se měly chválit - asi i měli - máme TAKa. Zase jsem zapatlala diskuzi
.
Narychlo vařím gulaš, knedlík ,domácí s vajičkem nikomu nejede. Do toho řve Kevin u dřezu a chce koukat jak teče voda
Potvrzuju, víkendové rozluky dělají divy. Oba máme lázně.
Udělala jsem si nové desky na kostru šiciho stroje a na stůl.
Kordul, ty netroškaříš.
Trochu z jiného soudku
Asi vám bude divné proč o tom píši já chlap, ale vysvětlím.
Dcera (bydlí v Praze) mívá vždy velmi bolestivou menstruaci (měla s tím i pořad na ČT1 v Dobrém ránu). Bavila se s manželkou, že na to pomáhá čaj z kontryhelu, nebo z řebříčku. Mrknul jsem na netu, jak ty orchyje vypadají a vyrazil.
Toulám se se psiskem po loukách a hájích, TAK jsem šel najisto. Manželka zůstala ležet doma, protože byla opíchaná ... nemohla chodit ...............
.................... zablokovaná záda a dostala 2 injekce do (_)(_).
Sbírám řebříček (má se stříhat 20 cm nad zemí) a jede okolo kamarádka na kole. Co prý tu trhám za květiny? To je pro manželku? Ne, ne, to mám pro dceru a je to dobré při bolestivé masturbaci
. Vona má bolesti při masturbaci ??? Ééééééééééééééééé sorry menstruaci ... uff. Čeština je boží.
Vše se vysvětlilo a přitáhnul jsem bylinek pro celou Prahu
TAK holky, kdyby náhodou jste měly bolesti při masturbaci, pardon při menstruaci, tak pomáhá kontryhel a řebříček

TAKu, pobavils mne, díky
. Vzpomněla jsem si totiž na tátu (nooo, já když jdu přes zahradu a to snad xxxkrát dennně, myslím na něj, jak by mne nakopal do zadku, že ji mém tak zaplevelenou) - kdykoliv jel do špitálu, což posledních deset let jeho bylo často - na otázku: "Na co máte alergii?" odpovídal: "Na antikoncepci." - měl alergii na jákokoliv antibiotika - vždy vysoké teploty a neskutečné průjmy - jednou dokonce skončil na infenčním odd. s podezřením na salmonelu (debil v příjmu, nedokázal vzít stěr a udělat laborku), strávil tam 14 dnů.
A jsi hvězda, že sbíráš bylinky
.
Než začal lijavec stačila jsem zasít travu
Lepší čas sis nemohla vybrat
Bylo to celé zarostlé tím stromem poroslým břečťanem,který se spojil s plotem z jehličnanů. Je to vlastně pohled z boku do prostoru č2, kde kraluje hortenzie drsná. Jsou tam i hortenzie latnaté a velkolisté
Otevřel se zarostlý prostor / co ten břečťan udělal za 5 let /,je to vlastně č 2 z boku
To se pěkně rozrostl a likvidace nebyla jednoduchá. Tráva ti zapršela, počasí ti přeje.Co chtít víc?