pátek 4. října, 06:58 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá
všude stejný prostě.
Ivčo, není, někde jde o život, někde už to člověk nějak nedává "duší" ............. jdu do nadávací ...
Ale chválím syna ... v rámci .... musíme jet trošku uklidit babičce, dědovi a ostatním předkům na hřbitov (samo, aby nás nepomluvili, jinak já i on tyhle všechny tak nějak máme "doma") mne vyvezl do zahradnictví - nakoupila jsem semínka zeleniny (nejen pro nás ale spoustu kamarádů kolkolem, kterým předpěstovávám přísady, rukám se ovšem stále nechce) a tři nové stromky pro potomky .... ach, jo, budu tu muset být do 100 let .........
Elo, já bych ti tu stovku moc přála, ale okolnosti tvého žití by mohly být klidnější.
Včera jsem celý den pálila roští, jsem ráda, že už je to uklizeno. Naši radní zrušili kontejnery ve všech chatových oblastech, ale nezapomněli zvednout poplatky.
nevím , jestli mám nadávat , nebo se chválit . dnes je absolventský koncert vnučky Vendulky- ve čtyři prošvihnu seriál a na ten koncert jít musím . i když nevím , jak se do poschodí v hudebce vyplazím .seriál se opakuje o půlnoci ---další úterý pozvánka do školy na předávání matur. vysvědčení další vnučky.. a dědeček v 12 zalehne a chrápe až se hory kolem zelenají ..
Kájo, pochval se - koncert vnučky je nad všechny seriály světa.. .užij si to
Kaj , užij si to .
no jo - jenom jestli tam vylezu ty schody..
Souhlasím,na seriál se podíváš pak a i kdybys ho prošvihla,tak koncert vnučky je přednější.A u nás je to podobný,můj chlap taky na takový akce moc nechce,všude musím já.
až vylezeš, pochválíš se znovu...to víš, že to dáš , když je motivace
a ještě provokuje. už když byly holky školačky-- na žádnou schůzku ve škole nešel a ještě vždycky pronesl větu ,, pane Sopuch ta vaše Silvinka / Zuzanka / je nejlepší ..to jako že řekne učitelka- blboun . a šel si lehnout ..
Kájo, ty bys potřebovala IPTV. Aby sis mohla pustit cokoli týden zpátky. Ne se přizpůsobovat televizi. Nepamatuju si, kdy jsem naposledy koukala na to, co šlo aktuálně v programu.
Manco - mám celkem novou tv . je tam i internet . problém je , že s tím neumím . takže jen záladní programy. mám tam i stanice jako Newtlix . jenže... stejně někdy v noci nespím - tak si pustím opakování o půlnoci .
Kaaj, doufám, žes vyrazila a stopro to zvládlas.Je to radost taková vnoučata.