![]() |
středa 21. května, 03:25 Svátek má Monika
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá
Kaaj, to budou fotečky.
Taky ještě nemám svůj, možná že mě čeká koupě taky, furt mám půjčený. Z mobilu se mi to nelíbilo.
......já jsem si mobil nějak rozvrtala a nikdo nemá čas, aby ho bábě opravil
naši mají drahé foťáky- všichni . ale půjčit bych si nechtěla- bála bych se , že poškodím a pak se v tom nevyznám ..akorát nevím , kam Marek dal ten Olympus, co jsem mu dala . donesl tu jiný - ten můj byl tenčí .. a mám tady od něji náhradní baterku a nabíječku . ????
Nedávno jsem spravil pár starých židlí. Rozebral jsem je, obrousil, zatmelil nějaké díry a znovu nalakoval. Taky občas kreslím. Dlouho už jsem nekreslil, ale nedávno jsem zas začal. Přidám malou ukázku.
Nedávno jsem spravil pár starých židlí. Rozebral jsem je, obrousil, zatmelil nějaké díry a znovu nalakoval. Taky občas kreslím. Dlouho už jsem nekreslil, ale nedávno jsem zas začal. Přidám malou ukázku.
Konečně jsem se rozhoupala a koupila si robotický vysavač. Už se nemusím hrbit. Ten pohyb s vysavačem a mopem sem tam byla katastrofa na moje záda.
je to parádní pomocník 
Musím se pochválit. Celý den jsem lezla po zemi a skalpelem napříč řezala kořeny od břectanu
.Děsná práce ,byly toho tři pytle na není to konečná. Ale prokouklo to, ten pařez je stále moc vysoký. A ptám se. Mužu tam dát malý smrček ,nebo mám zlatý jehličnan. Č 3 je pohled ze zahrady, je to ten kout, kde je hortenzie drsná.
Já bych tam dala asi ten jehličnan.Jinak jsi nezmar.
To se uvidí v pátek na kontrole
Ten mě musí někdo vyrýt, do toho nejdu. Má kolem 1 m tak by se mohl ujmout
Ty seš neskutečná, ale já Ti rozumím. Taky musíš mít všechno nejpozději HNED, viď?

Dnes jsem byla na zahradě jen chvilku, hlavně nakrmit koťata. Dědek chtěl abych přijela dřív domů. Nevím jestli má strach o mě, nebo o sebe.
Ale i tak jsem stihla spálit ohromnou kůpu větvi z toho břečtanu, klacky bez listí. Krasně to hořelo a ani nečoudilo.
Zítra pokračuje brigáda s Tomášem. Když už začne něco dělat, tak to odsejpá. Ale je " levák " , už jak bere do ruky sekyrkou, pilku , mám z něho husí kůži
ame v plotě náletový javor, furt byl malinký a najednou má přes 2 m. Tak že znova větve, listí a už vidím jak zase kupuju plechovky piva pro popeláře 
Kordulko, ty jsi nezmar, ale opravdu na sebe dávej trochu pozor a zpomal.

Já se dnes flákala u vaření, pečení, praní. Navečer, až už slunko tolik nepálilo (já ho už dlouho, od borelky, nedám ani náhodou), jsem šla udělat trochu pořádek ve skleníku, kamarádka si včera konečně odvezla přísady všeho moného (podle mne už ku ho.nu - agrotechnické lhůty jsou jiné a rajčata a jiné v 1,25 kelímku i při sebelepším hnojení prostě nejsou to, co by měly být), tak konečně poklidit bedýnky, truhlíky ... noooo furt tam ještě něco je
. A to jsem se bála, že budu mít málo - odvezla našlapaných 5 zelených beden,
Eli, ty jsi sadbový nadšenec. I bez boreliozy sluneční lázeň taky nevyhledávám. Bohužel, večer, i když by bylo vidět, nelze příliš intenzívně pracovat. Nevím jestli letos více anebo je člověk zhýčkanější, začnou strašně kousat všelijaký tiplice a breberky. Člověk se jen oktře o rostlinu a už po něm něco leze. Komáři to nesou.