|
|
pátek 13. února, 08:48 Svátek má Věnceslav
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá
Nádherný úlovek.

A jsou zdravé? Kamarádka byla s mužem, donesli dva koše nádherných praváků, ale 3/4 toho vyhodili
Na plechu už jsou očištěné, já jsem veliké nebrala a nechávala v lese, bylo toho hodně. Přesto taky něco červivé, to jsem zjistila až doma s brýlemi.
Šla jsem jen s košíkem a pak byla ráda, když mi darovali papírovou tašku, byla to radost v lese. 
Aleno, to je krásný úlovek.
Chápu, že tě i kašel přešel. 
Milé weekařky, ani jsem nepoděkovala za "znovupřivítáníů, ale moc mě to potěšilo a hlásím, že se máme stále v rámci možností dobře, jen je moc věcí, co je potřeba udělat, ale času a energie málo.
A podařilo se mi letos v létě upravit místečko na sezení pod třešní, byly tam složené betony, palety a tak. Nábytek jsem dostala v podstatě za odvoz, tak jsme ho obrousili a natřeli a kdykoliv to počasí dovolí, tak tam snídáme či večeříme.
Na zahradu bohužel moc času nezbývá (na chalupu vůbec, tam jsem letos skoro nebyla a už je z toho zase džungle, ale to je na jinou diskusi), ale hezky se mi letos povedly begonky, kvetou v podstatě celé léto.
Aleno, krásný úlovek, ráda bych na houby vyrazila, ale ani to letos nestíháme.
Kiko, moc se koutek povedl. Musí Vám tam chutnat. Barvu nábytku jste trefili. Na zalévání tam máš taky dost květníků.

Kiko, koutek je na jedničku.
A begonie jsou povětšinou docela vděčné, jak jsem zjistila v posledních letech.
Kiko, pěkné místečko se povedlo
, tak si užívejte, dokud ještě bude počasí, no a begonky jsou super 
ahoj Kiko a všichni ostatní .. jsem doma- i když dobré to není, musím ještě do nemocnice N.J mám velmi nízký stav čer, krvinek .asi dostanu transfuzi . jsem bledá , slabá , dýchavičná . snad se to zlepší- koleno se celkem dobře hojí .. Kiko - moc přeju dcerce zlepšení stavu .byla jsem 5 týdnů v rehabilitačním ůstavu Chuchelná .
Lilo, koutek se povedlo
Kajoí vítej doma
Kájo, ahoj a vítej doma. Copak děda dnes uvařil dobrého na přivítanou? Bude to dobré, doma máš své pohodlí.
Kiko, moc hezké místo.
Kájo, vítej doma a a´t je brzo líp.
díky za přivítání- jste moje zlatíčka..

Káji,vítej doma.
Kiko,taky mě se váš koutek líbí.
Kaaj, nechala jsem tvůj příjezd jako překvapení.
A taky jak strašně rychle ten čas utíká. Tobě asi tak rychle neutíkal.Ale je to za tebou. Krvinky budou chtít transfuzi a trochu vylepšit stravování. Doma se určitě porovná.