středa 20. května, 15:45 Svátek má Zbyšek
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování
Tagy: blb

Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá

Datum: 23.02.2010 10:57

smiling smiley Aj ja sa chcem pochváliť.

ŽE: Mám základné vzdelanie, 58 rokov a sama, bez pomoci som si vytvorila túto stránku pre radosť:

[zabenka.svet-stranek.cz]

A ešte som sa na internete naučila pliesť košíky.

Pozdravujem všetky, čo sa rady chválime. smiling smiley

PRUNED

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Majka (23.02.2010 11:23)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 5 z 21
  • Autor: bosk

Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá

Datum: 29.10.2023 10:56

Taky mám rodokmen,z maminčiny strany,dělal jej její bratr a dostal se do r 1611,kdy na jižní Moravu přišli naši předkové z Francie.Byli to vinaři apřivezli s sebou i hlavy vinné révy.

• Autor: Reklama

• Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá

Datum: 29.10.2023 11:12

Moji předkové tu zůstali po bitvě na Bílé hoře, nějaký Maďarský zeman se zakoukal do české holky a měli 7 dětí.

Datum: 02.11.2023 21:46

Chválím, ne sebe ale přeci jen někdy platí, že bohulibé činy bývají odměněny. Dneska jsem si byla v Praze vyzvednout Pupíka na hlídání, omladina odjíždí pryč. Jen jsme dojeli domů a psi ze začali zdravit na zahradě a dovádět, zaslechla jsem takové jiné štěkání a pištění. Vystartovala jsem ven a zahlédla, jak se o něco přetahují v trávníku. Jak mě zmerčili, Hercule to chytil do tlamky a utíkali s tím pryč. Vyrazila jsem po chvíli za nimi na kontrolu a našla jsem uloveného krtka. Dlouho jsem tu žádného neměla ale teď se tu jeden, možná je jich víc, objevil. Tak už není.Nejsem příznivcem zabíjení a navíc je krtek pěkné zvířátko. Jen kdyby tak neryl.Psům jsem nenadávala.

• Autor: tak63

Datum: 02.11.2023 22:20

Krtek je chráněný! Doufám, že jsi ho resuscitovala. ................................................ šmejda. Když ho chytíš, tak ho musíš odnést, tam kde neškodí - nejlépe k sousedům.

Datum: 02.11.2023 22:34

Krtek v žádném případě není chráněný, kvůli hádce na FB jsem to nastudovala

Datum: 03.11.2023 07:58

grinning smiley Taku, už to nešlo. Jak jsem psala, dlouho jsem je neměla ale tohohle bych neoživovala. Na resuscitaci jsem byla někdy já. Byl nesmírně pracovitý, krtiny dělal ohromné a hodně mimo záhony, kde je půda tvrdá. Ryl i pod kameny na cestičkách.

tak63 napsal(a):

Krtek je chráněný! Doufám, že jsi ho resuscitovala. ................................................ šmejda. Když ho chytíš, tak ho musíš odnést, tam kde neškodí - nejlépe k sousedům.

• Autor: alenak

Datum: 03.11.2023 09:03

To jsou pejskové šikulové. thumbs down Dostali by velkou odměnu. Zapůjčila bych si je. grinning smiley Moc se nám nedaří letos boj s krtky vyhrávat....

• Autor: kaaj

Datum: 03.11.2023 12:30

dala jsem ptákům do misky na okně trochu slunečnice.. úplné nálety . sem tam se trefí i do skla- a to jsou rány. winking smiley hlavně brhlíci tu dělaji kravál .

Datum: 03.11.2023 15:05

Kaaj, jak jsou vychytralí. Jídla zatím musí mít dost ale tohle je pohodlnější. smiling smiley

• Autor: Pinka

Datum: 04.11.2023 11:01

Mě zase začínají loudit sýkorky, každou chvíli sedí na sušáku. Taky docela brzo.

• Autor: Manca

Datum: 04.11.2023 15:29

Naši sušili ořechy na okně chráněném balkonem o patro výš. Celé vlašské. Rehek si pro ně chodil jak do krmítka. Chvíli kloval a jak byla díra, čapnul a odnesl. Přemlouvala jsem je, ať je tam zas dají, že je ořechů dost.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Manca (04.11.2023 15:30)

• Autor: kordula

Datum: 04.11.2023 16:24

Já už krmím sýkorky z kupovaných ořechů

• Autor: babkaela

Datum: 04.11.2023 22:37

Nekrmíme zatím, hmyzáků, semínek a ostatního je všude po zahradách a polích dost ... ať si nazobou tam.

• Autor: kaaj

Datum: 05.11.2023 08:33

včera na posečeném trávníku pokakovala červenka . ani se nebála- asi tahala žížalky. já ty potvůrky krmím , protože se mi líbí jak tady nalétavají na okno . taky nepotřebuju vůbec stříkat na brebery. . je tu tolik různých ptáků , že to asi oberou . winking smiley

Datum: 09.12.2023 09:25

Musím se pochválit, protože doma jsem samozřejmě vyslechla od dědka, že jsou to blbosti. V Lidlu teď měli za celkem slušné peníze brusinky tomu říkají. Podle mě jsou to klikve ale to nevadí. Přivedla mě na tu myšlenku Alena. Rozvařila jsem je s cukrem a trochou želírovacého přípravku a udělala brusinkovou přílohu s masům, do jogurtu atd. Zasterilizovala jsem to, aby tam nemuselo být cukru tolik jako v džemu.Něco podobného jsem vytvořila z kiwi. Na marmeládu z kiwi jsem se už chystala déle, nakoupila jsem kiwi v akci a musela nechat dozrát. Barevně není marmeláda tak zelená jak jsem si představovala ale na chuť je dobrá. Tím snad končím zavařovací sezonu.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.