![]() |
neděle 1. října, 00:47 Svátek má Igor
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.majkaj.webg..
Re: Tipy a fígle do kuchyně
Tak jsem dnes načala úplně jinou basmati, než obvykle. Na krabici bylo, že se může ještě půl hodiny před vařením ve velkém objemu vody namočit na půl hodiny do studené. Udělala jsem dle návodu a byla neskutečná. Dloooouhá jako hrom a neuvěřitelně sypká a jemná.
značka?
www.majkaj.webg..
Byla to tato, jen netuším, kde jsem ji koupila. Že by Lidl?
¨
Obal nepovědomý, mrknu někde. díky
www.majkaj.webg..
Ivčo, našla jsem to, je to Lidl.
tak ten mám za rohem.. když si vzpomenu, koupím a vyzkouším
[www.popron.cz]
ha...našla jsem náhodou ten super stojánek na nože jak má Majka podobný
www.majkaj.webg..
To bude on, jen jiná barva.
Honzo (mohu-li toto důvěrné oslovení použít), řídím se starou radou své babičky - Všeho s mírou. Sádlo bylo nedílnou součástí mé ledničky, teď už tam je jen máslo a olej (slunečnicový a olivový). Margarín u mě nenalezneš, nechutná mi. Ale mám tam dobře schovanou škvarkovou pomazánku. Čerstvý chleba, škvarková pomazánka, na jemno nakrájený pórek a sůl. Škoda, že nemám ten čerstvý chleba. Byla by to dobrá 2. a 3. večeře.
Tvým chutím zcela rozumím. Na sladké slané, na slané něco štiplavého, na něco štiplavého opět něco sladkého na chuť. Kdybych tyto prapodivné kombinace neznala z domu, tak se zeptám, zda nejsi v jiném stavu
www.majkaj.webg..
Kurňa, teplý škvarky s chlebem

(Jan Kunc)
Sluníčko, říkat mi můžeš třeba dědku, jsem na to zvyklý od mládí, jeden náš kameraman oslovoval všechny osoby mužského pohlaví "dědku". Já si také tvůj nick uzpúsobil. Moje chutě si odhadla výborně. Není tomu tak dlouho, míval jsem ještě i jiné chutě, neobsažené v tvém výčtu. Ale těhotný jsem z toho nebyl. Já ne!
Honzo, když si tak zapátrám v paměti, tak chuť, která se se mnou neustále vleče, je právě chuť na jídlo. Ostatní chutě jsou spíše občasného rázu. V práci si ze mě dělával jeden životem zkušenější kolega legraci. Prozradila jsem mu ve své tehdy mladistvé naivitě, že jsem na bílý sex. Nemohl tohle mé sdělení nějak vstřebat
zde je v keramice
[www.eshop-pro-dum.cz]
jooo....tak ten by se mi do kuchyně hodil víc, a šel by pěkně omývat....a je levnější....Missi