![]() |
čtvrtek 6. února, 17:35 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: myčka nádobí
......mám ji dva roky , to už asi ne
Tak jsem našla papíry na myčku a tam je napsáno , záruka 5 let. Volala a meilovala na všechny kontakty a nic, nikde to neberou, neodpovidaji. To je fofr, už jede mechatik, včera objednáno, tedy, náš tady ze města
Oprava bude stát , jak půlka myčky
Dyť to máš v záruce
Kordo, nenech se odrbat, máš v záruce , buď asertivní (nooo nasírací), trvej na záruční opravě.
Záruka na 5 let by byl prý přímo písemný doklad. Mám ji dva roky. Ještě se zeptám , tam kde jsme ji kupovaly. Za WC jsem ušetřila ,tak se to vrazi do myčky.
Jak myslíš, že záruka dlouho trvá
......musím se na tu záruku ještě informovat ,ale kupovaná je 26.02.2018. Při včerejší zkoušce nešlo čerpadlo a tím pádem i topení.
předpokládaná celková oprava nebude daleko od 4,500 - 5 000 ,-
Já myslím, samozřejmě nevím, záruční list jsem nečetla a podmínky. Ale tyhle dlouhé záruky, i deset let, dávají firmy na motor. Na ostatní bývají ty dva roky.
...... to je tak mazaně napsaný, že tomu nerozumím, zeptám se na prodejně
podle opraváře nestačí prodejka, ale měl by být štempl, o záruce i na tomno listě
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Deset let je na motor. Pětiletá na vše se musí většinou připlatit. Proč myslíš když čerpadlo tak i topení, myslim že to nemusí být nutně obojí.
když šla ještě voda, tak už nehřála, ted už nejde ani voda /čerpadlo
www.majkaj.webg..
Tu prodlouženou záruku sis měla registrovat na beko.
.....To měla, nikdo se mě na ni neptal, nebyla mě nabídnuta
Kordulko, není povinnost na tohle upozornit. A mám pocit, že se to nějak platí. Netuším kolik.