![]() |
neděle 23. března, 12:29 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: myčka nádobí
Jojo taky jsem už vše rozebrala a vyčistila, jde to dobře
Aha, tak to jsem nedělala
čistím Finishem a mezi tím octem a jedlou sodou, podle rady
Tak už funguje?
Myčky nemyje, všechno vypadá že Ok , myčka po otevření hoká, ale nádobí špinavý, sice už ne tak jak posledně, ale je.
Kordul, asi ucpané trysky. Vyčisti je,
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Vrtule máš čisté, ono zrnko rýže ucpe trisku, ale jak to vyndáš uhne a není vidět, je to složité ho ulovit. Když je myčka teplá a nádobí špinavé bude problém ve stříkání vody.
Trysky vypadají čisté, průchodné. Ono už na poslech ta myčky zní jinak, jak když ta voda netryská, ale proč, tedy.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
V té vrtuli to lítá a někdy se zdá, že je to OK, ale ta špína tam je, odšroubuju sprchu a největším proudem tu vrtuli ve sprcháči proplachuju. Taky se podívej na sítko v napouštěcí hadici, může být zanesené špínou co je ve vodovodu, rez, vodní kámen.
Tak nikde nic není vidět, . Další zkouška, aby to neběželo naprázdno, jsem tam dala mřížky ze sporáku, uvidíme.
Opravář mi radil, že nejlepší jsou tablety Jar, od té doby co je používám, tak myčku nemusím čistit. Podle něho, je finich slabý.
Kordulko, opravdu zkus odšroubovat přívodní hadici, zda není zanesené sítko. Kdysi v pravěku u první automatky mne to stálo 800,- ... opravář přijel, odmontoval od pračky hadici, profoukl sítko, promyl pod tekoucí vodou v umyvadle ... cca 5-7 min. práce
.
Nebo ještě další možnost proč ti takhle myčka zlobí - dole na dně myčky je vyndávací filtr, bývá zanešený i po použití čističe, vyjmout, v té díře, která po něm zůstane by na boku uvnitř mělo být čidlo, neuvidíš, max. nahmatáš - vem papírovou či jakoukoliv utěrku a zkus strany té díry jako umýt, otřít - ne velkou silou.
Zkusím, ale už jsem prohlídka kde co.
Program měl končit 0:01, po nějaké době tam naskočili 0:21 a znova odečítá
Po otevření byla skoro studená, ale pavouci ze sporáku čistý. Zkusila jsem jiný program. A uvidíme. Voda teče.....to bylo slyšet. Doprdele to je práce, tohle není na moje nervy. Venku hezky, mám ležet, v autě vozím ten hajzlik, pan nemá dneska čas, Tomáš s holkou nemocní.
Není možné ,že jak furt utíram kuchyni a i myčku, že jsem tam zmáčkla, co jsem neměla?
Sklenice ušmudlaný, asi ohřev vody
Alenko, tady je jediné řešení ... zavolej servisáka .... taky jsem u nás po 10ti letech, bezzávadového provozu a najednou problém, zkoušení čehokoliv nakonec, pro me potupně, zavolala člověka, který to umí - neumí třeba hortenzky a fuchsie, předpěstovat rajský a papriky - opravit myčku ... kouknul, objenal náhradní díl, do týdne i přes covid jsme fungovali. Ty ale máš tu pomocnici ještě v záruce ?