![]() |
neděle 23. března, 12:26 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: myčka nádobí
To se jim to kecá, ale kde brát, když žije člověk jen z důchodu?
souhlas

[www.prozeny.cz]
My máme také AEG
SOS... co jsem zvorala a omylem zmáčkla něco, že mě svítí červená hvězdička na myčce, je to oplachování, ? Děkuji
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Nic si nezmáčkla, došlo ti leštidlo
......ty vole, to je chytrá mašinka, to jsem tam fakt nedala
děkuji
(výška 360 m.n.m.)
Když jsme si namáčely ruce ve škopku, starosti s leštidlem jsme neměly. Ale jsou tyhle vymoženosti fajn. Přeci si můžeme pěstovat trochu pohodlí, že ano?
My máme myčku BOSCH a to už 14 let. tak očekávám, kdy nám odejde.
Pračku jsme vyměnili před vánocemi a sloužila nám 13 let. Tahle bílá technika holt není na věky. 
My máme pračku Bosch a kupovala jsem ji ještě jsem dělala Pardubicích, bratru 17 let....
Jási na tu myčku nemůžu zvyknout. Roky jsem měla doma porouchanou a neřešila jsem to, nechyběla mi. Pořád mám pocit, že ji využiju, jen když se mi sejde celá široká rodina a já tam nacpu po obědě všechny talíře a příbory. Velké hrnce stejně musím mýt ručně (občas ho tam dám, aby se pořádně odmastil), hrnky a talíře jsou zase hned umyté, tak proč je cpát do myčky a čekat na ně hodinu či dvě.
Teď mám tedy novou, ale častěji opláchnu nádobí ve dřezu a dost často myčku otevřu a vydám nějaké nádobí, co zrovna potřebuji, a stejně umyji ručně. Až po pár dnech si říkám, že to nádobí, čekající na umytí, zrovna nevoní, nacpu tam tedy něco dalšího, aby myčka nejela s pár kousky, a konečně ji spustím. Ale to je max. 1x za týden.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Kdybys měřila spotřebu vody jako já kdysi v paneláku, věděla bys proč mýt v myčce, tenkrát se mi snížila spotřeba teplé o polovinu a studené o třetinu v pěti lidech. Dnes to neřeším a vesele myju :-), myčka je můj nejmilejší přístroj.
(výška 360 m.n.m.)
My myjeme každý den, mě neumyté nádobí vadí a ten zápach nezmizí ani s používáním vůní do myčky. Je pravda, že se s nádobím nešetří, říkáme Božka to umyje.
Kordulko, to máš štěstí, pračka, která pere 17 let, to je vzácnost. Některá se povede.Nám před mnoha lety odešla pračka 2 měsíce po skončení záruky a oprava by se nevyplatila. A byla to pračka za 15 tisíc, protože jsme měi místo jen na 45 cm hlubokou a ty byly tenkrát drahé. Tu naši předvánoční jsme koupili za 8 tisíc. V současné době je bílá technika celkem laciná. Jenže zase šly nahoru nájmy a potraviny. Takže v penězích se rozhodně netopíme.
( Brno, 250m n.m.)
Alenko, kdyby se po určité době něco neporouchalo, neudělaly bychom si radost nákupem nového
Věrko, pořiď si 2 sady ode všeho jako já a myj. Při návštěvách se hodí, a využiješ při delší přestávce v mytí. Vždyť ale můžeš mýt jenom poloviční množství. Myji všechno, myčku používám skoro 30 roků, neumím si představit mýt nádobí rukama
.
www.majkaj.webg..
Já to nechápu, když jsme byli 4, vešla se nám do kuchyně jen 45 cm široká. Teď jsme dva a já po 20leté Zanussi pořídila šedesátku, dokonce jsem kvůli ní i posouvala radiátor. Už má holka odkroucených 5 let. Pouštím ji tak po dvou třech dnech a nacpu do ní všechno, pokud zrovna nemám plno, tak ji zkrátka i tak pustím. Můj muž mě rozčiluje, že furt něco šudlá v dřezu místo aby to do ní vrazil a plnil ji. Programově pořizuji víc stejného nádobí, třeba hrnků na kávu mám kolem 20 ks a občas se stane, že i ty dojdou. To bych byla radši bez televize, než se vzdát mojí nejlepší přítelkyně.
Myčka? Jednoznačně nejlepší spotřebič v domácnosti. Teď do nové kuchyně máme připravenou od BOSCH, tak uvidíme. Původní byla AEG a byla spolehlivá. Je ještě funkční, tak jí někomu daruji za odvoz.