sobota 18. ledna, 18:52 Svátek má Vladislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: myčka nádobí
Tak po18 letech odešla myčka do věčných lovišť..Už doma fachá nová..tedy asi 3 týdny jsem byla bez. Nejdříve do toho vlezla dovolená, pak jsem zase neměla jistotu,že budu během dne v místě... No a dávat tři kila zato, že si objednám na mnou určenej den a hodinu, tak to jsem se zase bez ní obešla..Koupila jsem zase AEG s třetí přihrádkou na příbory, vařečky.., dvojitým ramenem. No testuju..vypnula jsem po prvním použití systém XtraDry -intenzivní sušení, páč se před koncem sušení pootevřou dvířka prý pro intenzivnější sušení pomocí cirkulace vzduchu..Jako pouštět si teplo z myčky do kuchyně mi přijde jako blbost a usušeno je i bez toho skvěle. U staré jsem někdy musela nějaké plastové krabičky otřít, tady jsou dokonale suché..I při použití 30minutového programu který má jen chvilku sušení jsem vytáhla zavařovací sklínky a plata od sušičky na ovoce suché..Už je jasné, že ten budu používat nejvíc.. Vnitřní uspořádání obdobné, jako u předchozí, samo už vychytávky navíc. Držáky na skleničky jsem rovnou na jedné straně odstranila, páč se mi tam blbě vešly mé velké nejpoužívanější a hrnečky
Tak uvidím, jak dlouho vydrží..počítám 5-6 let..
Ladi, a nedáš odkaz? Na pokochání...
Jestli ji tu dohledáš, můžeš tady, ne v eshopu.
[www.aeg.cz]
A nějakou prodlouženou záruku k registraci máš? U sušky jsem ten motor zaregistrovala na 10 let, ať to je k něčemu či není. Eshop mi to nenabízel, samolepka na spotřebiči ano.
tuto jsem si vybrala
[www.aeg.cz]
Děkujuu . Jdu omrknout.
[zaruky.akce-aeg.cz]
Tady případně ty záruky, nebyla jsem si zcela jistá, když to nebylo nikde kloudně inzerované, tak zkusmo zadala a do cca 5 dnů poslali potvrzení, příslušný certifikát. Myslím, že se to dá zkusit i naslepo, nejhůř napíší, že se nejedná o žádný z vybraných spotřebičů nabízených záruk.
Invertorový motor má... a je to teda krasavice.
AEG má prodlouženou záruku skoro na vše, jen je škoda že ji nedají rovnou a je potřeba psát k nim na podporu. Spousta lidí na to určitě zapomene
pár dní už vybírám myčku. Jsem stále nerozhodná, čas mě netlačí.
Drahuško koukni na tuhle
[www.mall.cz]
Irčo zkus se podivat tady na recenze
[www.testado.cz]
[www.covybrat.cz]
[www.recenzer.cz]
Máme také Beko, už asi 4 roky, jsem s ní velmi spokojená.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Myslím , že s Beko se chyba neudělá, hlavně je příznivý poměr cena - výkon. Já mám DFN 26321 W a jsem už víc než rok naprosto spokojená.
I recenze jsou až na pár vyjímek kladné. Hlučná se mi nezdá, to je asi to nač si asi nejvíc stěžují, hluk je jako když se pustí voda.
holky díky za info
mám také beko
Vypadá pěkně. Jak píšou holky, Beko není špatné. Máme pračku Beko, ta sice hlučnější je, ale špatná není. Myčku mám starou a doufám, že vydrží
JJ ta je super