![]() |
čtvrtek 6. února, 17:31 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: myčka nádobí
a mám ji objednanou
Sis to aspon nadelila k svatku
no jasně.....čekala jsem, jak se bude tvářit drahá polovička, páč přimontování bude na ní. Ale paráda, odsouhlaseno, tak jsem nemeškala a hned objednala.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Přimontování nic není, je to hračka. Pak se svěř jak se ti bude umývat
Jáji musíme rozebrat sektorku, tak to bude veselý. Nebudu vařiiiit
. Tak to budou chvátat, aby to bylo hned hotový.
Holky my si prvni mycku poridili cca v r 94, AEG öko favorit, byla na ni tenkrat ta reklama se srnkou, protoze byla hrozne ticha a jen šuměla, po namontovani a prvnim spusteni jsme si sedli naproti a hodinu na ni cumeli

Micino, tak to jsme měly stejnou. Přesně nevím, jestli naprosto stejnou ale značka sedí, byla užší, jestli se pamatuju dobře. A od té doby, taky to byl malý "zázrak", myčku považuju skoro za většího pomocníka než automatickou pračku.A odsloužila poctivých 16 let.
Regi, nam slouzila 13 let, pak jsme se stehovali do baraku a nechali ji lidem co koupili po nas byt, do baraku jsem si poridila taky AEG z nostalgie
My si první také kupovali v těch letech, ale máme širokou a byla to Philco. Vydržela dlouho, pak se nějaká blbost rozbila, ale fungovala, tak si jí vzali mladí, když si pořídili první bydlení a my máme AEG Elektrolux Také je jí dost. Odešla kolečka u obou košů, tak jsme objednali nové a zase fachčí
Jo tenkrat vyrobky vydrzely hodne let, dnes koupis a vetsina se rozbije kratce po zarucni dobe
Iris, nedám na BEKO dopustit, mám snad jejich první pračku od r. 2006 a pořád jede jako mladice, bez čištění filtru, bezúdržbová pračka, loni jsem si koupila myčku BEKO, taky obrovská spokojenost a teď v sobotu jsem si koupila i Beko sušičku.... nezvednu kvůli artróze v ramenou ruce nahoru, nepověsím prádlo, takže sušička je spíš už nutnost.... ještě jsem ji nezkoušela, ale už se na ni chystám.... tak ať máš taky tak dobrou zkušenost myčkou jako mám já s touto značkou
.
holky dík, už se na ni těším
www.majkaj.webg..
Já měla snad první myčku ve městě 45 cm širokou Zanusku. Vydržela krásných 20 let.
Tak ať slouží
Mám Zanussku od r. 2008 a minulý týden na ni tu byl poprvé opravář. Vyměnil hadici, která má v sobě nějaký spínač nebo co, a ten vyhořel. A myčka šlape dál. No ale mám už šetřit prý na jinou