![]() |
čtvrtek 6. února, 17:35 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: myčka nádobí
Já mám beco 45 cm, zatím dobrý.
Mám to samé jako Kordula a taky jsem moc spokojená
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já mám Beco 60 cm šíři, stejnou má myslím Skrblička, jedeme 3. rok, naprostá spokojenost. Pro mě je důležité, že je široká akorát se tam vejdou plechy z trouby, to je pro mě důležité. Myčka nádobí Beko DFN 26321 W bílá , koukám už se neprodává, nojo čas letí. Nové budou určitě ještě lepší.
Já mám AEG, první jsem měla též, 18 let fachala. Tuto mám tři roky. Na značce asi moc nezáleží ani budou tak nastejno a samo jde i o cenu. Hlavně aby měla vhodné programy. Já teda meju většinou každej den, naplněnou tak na půl. Mám program na 30 minut a 60 stupňů, což mi maximálně vyhovuje. Stará měla tento krátkej myslí na 30 nebo 40stupňů, což bylo malo. Ještě mám možnost tento program prodloužit na 60 nebo 80 minut. Když nám nějaké hrnce či nádobí za dva dny, tak jedu těch 60 či 80minut. Ostatní programy jedu minimálně, toto mi úplně stačí. Nesnáším autoprogram páč nevím jak si to vyhodnocuje. Hrnce jsou v pohodě , teda to většinou zapínám hned, protože je myčka plná.Ono při tom prodlouženém programu tam jde i větší tlak do odstřikovacích ramen, tak to fakt dobře umeje.
Já mám AEG. Užší, aby se vůbec vešla. Mivala jsem ji už na sídlišti,ještě byla živa moje máma takže tak od roku 95?, pak se podle ní udělala kuchyň. Když odešla, koupila se stejná značka AEG. První fungovala určitě 15let. Krátky program, jak píše Lada, je výhoda.
Já mám Elektrolux, zabudovanou, 15 let, co jsem předělávala kuchyň. Vloni byl problém, opravář nejdřív nemohl nic najít a prý je stará. Oponovali jsme, byl tu několikrát, vyměnil díl za 1000, stejně nešlo a pak to bylo nějaké zadní těsnění, od té doby funguje, ťuky, ťuk. Co ale říkal, že v této době jsou rozdíly minimální, co se týče značky, je to trochu o štěstí nenarazit na zmetka.
Máme 13 let Elekrolux, spokojenost.
Myčka? Nejlepší spotřebič v domáctnosti! Dávám na stejnou startovní čáru vedle obrovské televize se spoustou sportovních programů!
(tv mám 165 cm)
Měli jsme hodně let AEG (daroval jsem mladému páru) a nyní v nové kuchyni máme vestavěnou BOSCH.
Uspořádání šuplíku a pořadačů je - bylo lepší u AEG.
Diky vsem, k AEG se kloni muz, mame i pracku a jsme spokojeni, ja bych nebyla proti ani u jine znacky. Taky budrme potrebovat uzsi, mista malo.
SOS co se stalo, myčka nemyje, nádobí je špinavé
Dej leštidlo a sůl
To tam je, přesto svítí červená hvězda 🌟, to už dělá dlouho, až dneska je nádobí špinavý a to talíře oplachuju
Zkus dolít hodně. Az bude přetékat.
Zapnula jsem ji prázdnou s tím čističem . Podle zvuku jak když ta voda nemá sílu, ani ty čistý talíře , příbory, se nelesknou
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Čistíš vrtule??? Chce to oddělat vrtule a vypláchnout je.