středa 16. července, 00:59 Svátek má Luboš
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Mona
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Jarní práce - začínáme

Datum: 13.02.2007 14:45

Nechci nic zakřiknout, ale: sundala jsem chvojí ze záhonů, vyhrabala část trávníku, vyplela několik záhonů, vysbírala šutry z pole, kam přijde vysít nový trávník, vysela pár ,,otužilých´´ semen. winking smiley  jen rýt se ještě nedá, což mne mrzí.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 3 z 21
  • Autor: Zamina

Re: Jarní práce - začínáme

Datum: 11.03.2024 09:46

Mančo - určitě vřesy ostříhat a čím dřív tím lépe. Zkrátit dle mých zkušeností na 1/3 zelené plochy a přisypu rašeliny. Ony po zimě nevypadají nijak zázračně ale vždycky mi obrostly a koncem léta začaly kvést.

Lada

• Autor: Reklama

• Autor: Manca

Datum: 11.03.2024 09:54

Kiko, však to nemusí být letos. Já takhle dělám terénní úpravy s těhotenskými přestávkami kolik let a po třetím dítěti jsem se k tomu ještě nedostala. A štve mě to a chci to mít hotové, ale prostě to nejde. Úspěch je jenom udržovat to stávající. A i tam.. potřebovala bych rozhodit cererit aspoň, když už nemám čas vozit kompost.

• Autor: kaaj

Datum: 11.03.2024 12:40

včera dojela vnučka s přítelem a zlikvidovali hromadu větví ostříhaných z jabloní ..práce tu je ještě fůru , vyhrabat listí od plotů a mezi růžemi . taky je v plánu otevření kompostu po 7 letech .. a dědek má zase těsto na koláčky---- UF---

• Autor: kordula

Datum: 11.03.2024 13:48

kaaj napsal(a):

včera dojela vnučka s přítelem a zlikvidovali hromadu větví ostříhaných z jabloní ..práce tu je ještě fůru , vyhrabat listí od plotů a mezi růžemi . taky je v plánu otevření kompostu po 7 letech .. a dědek má zase těsto na koláčky---- UF---

Za kafe a kolačky ,bych Ti uhrabala🥰

• Autor: kaaj

Datum: 11.03.2024 14:51

to bys musela být blíže winking smiley spinning smiley sticking its tongue out

Datum: 11.03.2024 20:39

kaaj napsal(a):

to bys musela být blíže winking smiley spinning smiley sticking its tongue out

😀🥰

• Autor: alenak

Datum: 11.03.2024 22:08

Koláčky bych si taky dala. thumbs down

Tak jsem stihla ostříhat růže, už žádnou novou, jednu jsem odstranila. Ale jak jsem podrápaná a navíc mi i ruka opuchla, tetanovku mám. Obrovská modřina, nepamatuju si , že bych to někdy měla. Kordesky jsou strašně trnitý, mrchy. Radost z toho nemám.

• Autor: tak63

Datum: 12.03.2024 21:44

No, normálně jsem posekal zahradu. Když už to bylo posekaný, TAK jsem to přejezdil křížem vertikutátorem. Uhrabal a naplnil 8 pytlů. Pohnojil, protože mělo pršet a taky prší. Zavěsil jsem čmelíny, kdyby se chtěli čmeldové zabydlet. Stromy mám ostříhané i u mladých. Tam jsem postříkal stromy proti lišejníkům a u nás proti strupovitosti.

Kdo chce, TAK si práci najde.

• Autor: Anavi

Datum: 13.03.2024 08:32

Moje slova... tchýně NECHCE. winking smiley grinning smiley

tak63napsal(a):

Kdo chce, TAK si práci najde.

• Autor: Anavi

Datum: 13.03.2024 08:32

Úplně z vás mám depresi, jak makáte... já ještě letos na zahradu nevylezla.. buď mám práci doma nebo leje. eye rolling smiley

Datum: 13.03.2024 10:36

TAKu se ptám , čím postříkat proti lišejníku?

• Autor: Manca

Datum: 13.03.2024 11:06

No Tak nastavil laťku hodně vysoko grinning smiley

Doufám, že mi dnes usne dítě venku v kočárku a já budu mít hodinu na práci. A budu v depresi, že nevím, co dřív. Ale to jsem už teď. Zase ale máme ještě měsíc na dělání záhonků a podobných prací.

• Autor: Betas

Datum: 13.03.2024 14:08

Tak tomuhle nemuzu vubec verit! grinning smiley

Anavi napsal(a):

Úplně z vás mám depresi, jak makáte... já ještě letos na zahradu nevylezla.. buď mám práci doma nebo leje. eye rolling smiley

• Autor: babkaela

Datum: 13.03.2024 15:13

Betas, u Anavi tomu taky moc nevěřím. A TAK je snad králíček Duracel .... dělám opravdu momentálně jen to nejnutnější doma, uvařit, umýt nádobí po všech, nakrmit zvířata (samo i jim uvařit), trošičku poklidit, hrčí pračka téměř 12 hodin denně - a ta teda opravdu hrčí, při každém ždímání si myslím, že nastartoval vrtulník a oknem vyletí, proto jdu hlídat ... v mezičase občas usnu, kdekoliv stydlin smiley . Třeba u oběda.

Datum: 14.03.2024 08:38

379642872_275700905281623_3750974520030459089_n.jpg
    Další fotografie:

Zase se asi na zahradu nedostanu. Od kabelovky nám přijdou dělat optické vlákno, 10 - 12 hod, to už je + než to po nich uklidím, 2x budou vrtat do zdi + než se vyhrabu, to už je na zahradu pozdě. angry smiley Tak snad zítra. A myslím , že tanhle záhon budu muset asi o 50 cm rozšířit, na to co jsem tam nacpala a ještě plánuji , je úzký eye rolling smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kordula (14.03.2024 08:52)

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.