pondělí 9. září, 00:51 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Veselé obrázky
Tomu rozumím.
Moje kolegyně to zažila na vlastní kůži její přítel byl - jak to slušně napsat - no prostě ožrala. Ráno se vzbudil, kocovina jak prase, v puse vyprahlo ..... dál si domyslíte
Ona měla nějaké spešl z Německa, tak jí tam pan cancourek tehdá vezl, protože ona byla tím pádem slepá jako patrona.
No my máme příběh z jiného soudku. Naše mamka byla zvyklá stále něco recyklovat, takže do lahve po sirupu si dala jar, který si odvezla na zahradu na mytí nádobí. No a náš táta si udělal šťávičku. Barvu i konzistenci to mělo "sirupovou" a tak hezky pomerančově to vonělo, že... Pěnil jak pejsek z příběhu o Pejskovi a kočičce... A nejen těmi bublinami.
Moje mamka to dělala taky. Přelila si do láhve od nějakýho lepšího šamponu Ikar a táta si tím marně pokoušel umýt hlavu
A teď v covidové době jsme v práci schovávali láhve od pití a přelévali do nich desinfekci. Kolikrát jsem měla strach se napít, ikdyž jsem tutově věděla, že je tam voda.
Tak to já nemusím nic přelévat a šampon taky nefungoval, byla jsem vzteklá, co to prodávají. Jenže......koupila jsem si místo šamponu kondicionér. Pořád si říkám, že si musim v obchodě nasadit brýle. .......no nenasadím, jsem líná sáhnout do kabely.
Irisko, tohle se stalo dědkovi. Z domova si na chalupu místo šamponu odvez kondicioner, Po návratu nám vynadal, co kupujeme za blbý šampony.
Já jsem si kdysi v práci udělala parafínový zábal na ruce. Proč to nevyužít, když to mám zadarmo,ne? jaké bylo moje překvapení, když jsem pak zjistila, že to nebyl parafín, ale depilační vosk jauvajs, to to bolelo. Hlavně že jsem si to napatlala až k loktům
iris, já si takhle místo tužidla na vlasy koupila lak na vlasy ... "poslala" jsem to do ruky v domnění, že je to pěna a pak jsem byla krásně ulepená
Koukám, jsme tu samí odborníci. Kolegyně si koupila časopis, u kterého byl jako dárek nějaký sprej. Tak se tím okamžitě mohutně nastříkala a prý - navoň se taky on to byl nějaký přípravek na zvětšení objemu vlasů
Našemu taťkovi se taky dařilo. Jednou si stěžoval mamce, že ta nová pasta na zuby, co koupila, nějak vůbec nepění. Ať kupuje klasiku.Šla se pro zajímavost podívat, co na tu zuby nanesl... A on to byl ten tekutý prací prášek v tubě.
Ale zase jsi měla krásné hladké ručičky.
Ježíši to byl Trimin, nebo jak se to jmenovalo ....
Pinko
U nás poslední dobou vídám auta - jedno má nápis "Stěhování imrvére" a druhé vozí hajzlíky a to zas má nápis "Jsme pro každou prdel" jenže za jízdy je prostě nevyfotím
Reklama má být vtipná, dobře se pamatuje.