pondělí 9. září, 00:32 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Veselé obrázky
Myslím, že je nás tu dost...
pánové -- nečichat .. !!!
----------
Nemůžu tomu uvěřit jak jsem byl kdysi štíhlý.
Zatím mi nejde dobře stáhnout obrázek. Ponechám si komentář na jindy.
Tak už se povedlo a text je čitelný. Myslím, že je to docela vtipná reakce na dnešní projev. Jen někdo předvídal a obrázek vyšel už před čtyřmi dny.
K smíchu nebo k pláči, topíme taky plynem.
Aleno, celá situace připomíná tragikomedii, jen by bylo lepší, kdyby to člověk nežil a jen měl možnost sledovat jako na divadle anebo jako sledování pokusných morčat v akváriu. Ale to vyžaduje příjmy na úrovni našich zákonodárců podpořené ještě různými vedlejšími a ještě jinak" vedlejšími" příjmy z různých dozorčích rad.Jak se opět ukázalo, a to je jen špička ledovce, jedno zaměstnání, a to ještě počestné, bude brzy málo.A pro mnohé už nestačí teď.
Topíme tepelným čerpadlem, tudíž elektřinou. Nebudu na tom o mnoho lépe a že bych se někdy dočkala návratnosti do ekologické investice jakou je pořízení tepelného čerpadla, to je něco jako sci-fi. Jen mě tak v téhle době, kdy se valí opět špína politickou scénou, přijde komické, poslouchat, jak si utáhneme opasky, po kolikáte a kdo? Zbavíme se, možná?, závislosti na jednom dodavateli a budeme závislí na jiném. A poslední kapkou, kterou by snad jako naději mohl brát slabomyslný jedinec, je představa, jak stát zakoupí zpátky všechny elektrárny atd. a to ještě od představitele strany, která všechno pod pravicovou stále opakovanou mantrou prodala.
Upřímně řečeno, po dnešním projevu, a to jsem si myslela, že už jsem zvyklá na všechno, si připadám jak Alenka v říši divů.
no sousedi dělali tepelné čerpadlo a při sdělení částky na mě šly mdloby...nepočítají návratnost, v našem věku nepředstavitelné...
Snažím se celoživotně čelit situaci "jaká právě je", člověku vlastně stejně ani nic jiného nezbyde. Ale tentokrát mám nějak poprvé v životě pocit, že hůř teprve bude... Myslím, že při průměrném příjmu bude obtížné zaplatit nezbytné (nájem, elektrika, plyn, voda, PHM) a bohužel téměř nemožné zajít si třeba s rodinou někam na večeři nebo vzít někam děti (ZOO, nějaké atrakce, kino atd). Jenže člověk občas potřebuje dělat i věci, které mu dělají radost. Ne vydělávat jen na to "přežití"...
A hodně lidí to odnese psychicky, protože si to prostě nebudou moct dovolit.
Ale to jsem se dostala spíš k Neveselým obrazům naší budoucnosti... tak pryč odsud.
Já jsem se radši na "veselý obrázek" v TV nedívala, bála jsem se ,aby se mi neudělalo zle.
něco pro zasmání, ... hlavně , že rostou
Já mám prvním rokem vilec. Leze všude možně, jen ne tam, kde ho chci. Provázky křížem krážem. Příště asi nějakou síť proti holubům.
Náhodou skvělý nápad.
Nám se vysemenila Hokaido v místě, kde nemá prostor, tak jsem nad ni "rozkročila" žebřík a leze po něm k nebesům.
trochu drsný