pondělí 9. září, 01:35 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Veselé obrázky
Moment, první jsem se přihlásila já, rodina až potom
Dobrá,pošli si vlnu
Přišlo víc modelů. Upoutal mě ještě tenhle. Modely jsou skutečně invenční. Bosk, máš co dělat.
Tohle se stalo mému manželovi - rozčiloval se, že šampon nepění, když se umyl kondicionérem. A proč to tam není napsané srozumitelně česky.
.
Kdysi v pradávnu si žena kolegy mého muže spletla lak na vlasy se slzným plynem ........... ach, jo. Můj chlap si místo šumáku po nějaké delší "akci" rozmíchal a vypil sušené kvasnice ... nebyly prý dobré.
Elenko, jestli pomohly .....
Něco jako je rychlovarná konev , si dědek kdysi koupil někde v bazaru. Není to úplně nešikovný. Topí si s tím na chalupě, když na podzim něco dělá venku a chce si sednout a chce zůstat venku. Má to jedinou nevýhodu, je to poměrně těžký, když to chce člověk přemisťovat. Původně jsme hledali něco jako byla kamínka do zákopů.Z první světové války. Vůbec jsem nevěděla, že něco takovýho existovalo, i když proč ne. Narazila jsem na ně v muzeu kamen. Maličká plechová kamínka, nosilo se na zádech. Docela mě tenhle exponát překvapil.
nejen jim, ale i rodičům.
-
to teď jsem netušil , že Kazisvět měl bráchu --- a segru Markétu