neděle 8. září, 23:53 Svátek má Mariana
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Veselé obrázky
Anavi, čtu, že to bereš kritickým okem. Já jsem se musela zaříct, že na zprávy a vůbec tyhle věci koukat nebudu, to bych byla nasraná permanentně. Vyloženě jen když něco zachytím nebo nepřehlídnu, když koukám na net.Zmínilas neustálé kopání, to už je kolorit a výběrovost jak do koho se stala normálem. Zařízení Lumbeho vily jsem i při tomhle výběrovém sledování zachytila několikrát a musím říct, že jak budou doma malovat a maloměšťácké debaty dáme si do bytu... jsem nezaznamenala od žádného bývalého prezidenta. V normálním životě to jako prioritu nečekám od chlapů, natož od vojáka.Ale je to zcela signifikantní důkaz toho, že velká slova o zakopaných příkopech jsou jen fráze a že je dobrá každá maličkost, jak si kopnout. Touha být velkorysým světákem se mění v uprcatěného českého chudinku řešícího bytové tapety.Doufám, že tam Zemanová nezapomněla nějaké spoďáry, myslím, že i ty by se časem staly při nějaké příležitost možností, jak se stát bohem. Na blití.
Dnes mě listonoška přinesla fop. dopis. Tak jsem chtěla nějak nahodit konverzaci o tom pošťáckém tunelu. ...To jsem si naběhla, pustila se do mě jako ,že u nás jsou tři pošty/ jedna je Partner/ ,co jako si myslím, v Ústí jich taky mají zbytečně moc. Navíc byla cítit potem ,nebo nějakou zatuchlinou a jak mě nasrala. ,tak to cítím furt.
I tenhle štramák ví, že spodní knoflík u saka se prostě nezapíná
knoflíky má vpořádku, ale kalhoty si zapoměl obléci
Tak... má šatičky, že jo.
současnost
I když výsledky budou spíš k pláči.
TAK .... by si připadal jak debil
Na druhou stranu, chápete někdo, proč tam ten knoflík teda je?
Asi je to tak prostě historicky dáno, tady je to obšírně vysvětleno.
[www.podnikatel.cz]
Zapnutý knoflík poslední mne nevytočí, co mne .... nechápu proč .... vytáčí téměř do běla je použité slovo téměř v závěru Anavčina odkazu ... slovíčko tací místo takoví nebo ti , asi pravopisně správně, jen já to slovo
Jinak ... čtu, nepíšu, pravačka zlobí ... jsem nesmírně vděčna a ráda, že tu všechny + pánové TAK a Carlos jste
Toto moc k smíchu není.
Eli, obávám se, že obrat Najdou se i tací (nevím, jak to tam bylo použito) je opravdu v pořádku.