|
|
středa 14. ledna, 20:30 Svátek má Radovan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá
Zdravím po delší pauze a musím se pochlubit. Přihlásila jsem se s Achillem na klubovou výstavu hovawartů minulý týden v Mohelnici. Měla jsem z toho hrůzu, nikdy jsem na takové akci nebyla, naučit Achilla správný postoj mi také nešlo, týden před výstavou jsem zjistila, že jak kousek popoběhnu, tak se mi dělají mžitky před očima a lapám po dechu, tak jsem nasadila odlehčený jídelníček a začla běhat, 20m, 50m, během každé procházky kus "běh", chůze a zas popoběhnout. Za ten týden jsem něco málo natrénovala, takže výstavní kruh jsem 3x oběhla bez problémů. Posuzovatelce se předvedl v celé kráse, tak nás poslala do 2. kola a tam byl nejhezčí
Tak jsme dostali titul CAJC a hodnocení V1. A ráno si přinesl startovní číslo a prý si to můžeme zopakovat

Samanko, gratuluji k úspěchu, ale hlavně k tvé vytrvalosti, která se vyplatila
I já jsem pekla🙈
Rohlíčky
. TAK to tě chválím 
Jeden jako druhý, máš je krásné. Já dnes první pečení - perníčky a košíčky. Snad je taky naplním, někdy.
Kordul, moc pěkné
. Já už nepeču , nevydrží to moje záda, tak jen co se dá v sedě , což jsou nepečené kuličky.
Kordul,pěkný rohlíčky.Já už mám taky hotovo a jsem ráda.
Chválím syna a vnučku, že mi včera pomohli zasadit česnek
, já jen dávala do dírek
. Letos jsem to takhle oddálila kvůli tomu divnému podzimu, pořád jsem nevěřila, že už bude jen zima. Do toho nějaké mé bolístky, kdy to nešlo, no a byl z toho 21.prosinec 
Pinko,hlavně že je v zemi.Sestra to tak měla minulý rok taky tak a vyrostl.
Jednou jsem sázela na tři krále a ještě podarovala koledníky, co šli okolo. A taky vyrostl. Teď má ale mrznout, takže to bylo myslím akorát.
Já ho sázím vždycky v prosinci, spíš jsem měla obavu, jestli bude co sázet, byl v kůlně a bylo pořád hodně vlhko, ale naštěstí to přežil. Byl od p. Kozáka

Nevím jestli se mám chválit.
Manželce včera nefungoval fén, tak jsem se nabídl, že ho opravím. Opravil jsem ho tak, že nešel vypnout a jakmile se strčil do zásuvky, tak začal foukat. Vyřešil jsem to dalším vypínačem. Manželka je spokojená.
Je zajímavé, že když něco opravuji, tak mi vždy nějaká součástka zbyde. Vrhám se do oprav čehokoliv, protože jsem zvědavej. O elektrice vím pouze to, že není vidět a že kope.
Rozbyla se nám pračka, tak jsem jí rozebral a opravil (výměna ložisek). Žádná věda. Ložiska jsem si koupil v práci a oprava stála asi 60 Kč. Asi za dva roky jsem jí opravoval znovu a když se podělala po třetí, tak mi další opravu zakázala a koupila se nová. Podařilo se mi opravit myčku, kuchyňského robota a nejméně byla manželka ráda, když jsem jí slepil mamutem a sešrouboval displei noteboku, který se začal rozpadat. Fungoval, ale vypadalo to příšerně. Koupila si nový. Na řadě je digestoř ...
No vidíš Taku a u nás se zbytečně kupují věci nové, ačloliv ty staré ještě fungují.
A pak jsou tací, co opravují do nekonečna
Já mám rád nové věci, ale baví mě se v těch starších vrtat. Opravenou myčku jsem daroval za odvoz jednomu mladému páru a koupili jsme novou. Nedávno jsme vyměnili všechny kuchyňské spotřebiče včetně kávovaru a z toho mám asi radost největší.
Je fakt, že se chystám něco opravit a za mnou se ozve: "Opovaž se to opravit! Koupíme nové (novou)"
No jo, ale těma "opravama" se postupně zdokonaluješ