úterý 21. května, 16:36 Svátek má Monika
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Domácí pekárna
peefko, yris - jsou k sežrání. Hned bych si pro pár kousků sáhla . Já jsem přesně ten typ co se nezdravě stravuje - 3 kousky pečiva k 5 dkg masa.
Re: Domácí pekárna
Re: Domácí pekárna
555.... to jsme asi vsechny)))tmave pecivo je jiste zdravejsi,ale neni nad bily rohlik a maslo ze?a kakao nejlepe k tomu zrovna ted pecu chlebik)))a kdyby mel nekdo skvely receptik na tmave rohliky sup sem s nim. Krasny den a peceni zdar
Re: Domácí pekárna
[www.lidl.cz]
myslíte že je dobrá?
Re: Domácí pekárna
Lidl má tuhle značku dobrou a cena je suprová
Re: Domácí pekárna
Irisko koukni sem [domacipekarny.dama.cz]
Re: Domácí pekárna
díky
Re: Domácí pekárna
Irisko, já Lidlovku mám a jsem s ní moc spokojená. Měla jsem tam sice asi po roce nějakou závadu, že se mi začal uvolňovat šmír z háků do těsta, reklamovala jsem, do 14 dnů jsem dostala nový kus a záruka běží znova nová. Takže dobrá pekárna za dobrou cenu a hodně dobrý přístup při případných závadách. Za sebe doporučuji.
Re: Domácí pekárna
peefko....jak vazes ty uzliky?
Re: Domácí pekárna
Yris, uzlíky jsou úplně jednoduchý, z těsta si v ruce vyválím váleček a udělám úplně normální uzel jako když něco vážeš, případný delší ocásek pak jen zkrátím, je to hrozně rychlé. A koukám, že ti dlužím ještě odpověď ohledně těsta na rohlíky, dělám podle dámy [www.week.cz] A z toho těsta jsou i ty uzlíky.
Re: Domácí pekárna
peffka....diky zkusim,jinak testo na rohliky mam zmaknute ale shanim na rohliky celozrnne aby nebyly jako podrazky to nemas vid?
Re: Domácí pekárna
Yris, těsto na celozrnné pečivo vyzkoušené nemám. Možná Hanule až se tu objeví by mohla mít nějaký fajn recept.
Re: Domácí pekárna
Holčičky, fajnového receptu nemám, peču tím stylem, že do těsta nasypu, naliju, co si zrovna vzpomenu, no a pak to statečně sežeru, ať to je k jídlu či není.
Skutečně celozrnné vždycky budou víc "podrážka", ale můžeš, yris, začít třeba tím, že vyměníš v tom tebou používaném receptu 200 g bílé mouky za žitnou či pšeničnou celozrnku a uvidíš, jestli je to pro tebe akceptovatelné. Taky je dobré dát trošku víc oleje pak. Místo dvou lžic čtyři atp. Podle mého tedy.
Též se všude píše, že se má u celozrnné mouky navýšit obsah droždí, no, ani to nedělám a nemám pocit, že by mi to bídně kynulo, ale i tím se asi lze pojistit, aby byla nadýchanost lepší.
Třeba zkoušet, tisíc lidí, tisíc chutí. Recepty ode mne jsou nebezpečné, patřím k lidem, kteří pivovarské kvasnice, rybí tuk a živočišné uhlí pokládají za delikatesu.
Re: Domácí pekárna
Hanule tak to bylo vycerpavajici zivocisne uhli?to papas nejak pravidelne?na co je to dobre krom prujmu? ja neco vyzkousim,ted mam nalozeny zitny kvasek jiz 3 den))tak se chystam vyzkouset i tuhle variantu tak drzte palce
Re: Domácí pekárna
Tak holky chlebik z kvasku se povedl)))kynul mi v pekarne cca 5 hodin,pak 60 minut peceni.Neni tam ani deko drozdi. a chutna vyborne
Re: Domácí pekárna
Prosím tě a kolik se toho kvásku pak do mouky dává?