sobota 4. května, 05:51 Svátek má Květoslav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Domácí pekárna
Radime, první pečivo máš náhodou slušný, vsadím se, že už nezbyl ani jeden. Mě se těsto k válečku nelepilo, stačilo lehce podsypat moukou. Neměl jsi těsto moc řídké?
Skrbli, mazanec máš suprový . Jaký recept z dámy používáš?
Re: Domácí pekárna
Re: Domácí pekárna
Dobré ráno,pročítám si Vaše přízpěvky a chtěla jsem se zeptat. Mám pekárnu asi tři roky.Peču v ní ,ale né tak často jako všichni co přispíváte zkušenostmi. Můj chleba za celou dobu mého pečení se mě vyfoukl do vrchu asi pouze třikrát.Ostatní pečení se mi propadl,udělal takově vlny.Potřebovala bych od Vás rady.Co dělat,aby se nepropadal,nebo jestli dělám já chyby,nebo jestli je to normální.Děkuji Vám za vyjádření. Přeji hezký den.
Re: Domácí pekárna
Já sice moc zrovna chleba nepeču, ale děvčata tu psala, že často pomůže dát míň vody, než je psáno. Udělat tužší těsto.
Re: Domácí pekárna
Zabo, vlny myslíš, že je propadlý střed a okraje jsou nahoře? Pokud myslíš toto, tak tomu se říká chléb ušák a stane se to pokud těsto překyne, když se dá moc droždí. Při nezdařeném chlebu mám někdy podezření i na sušené droždí, že nefungovalo, jak by mělo. Používáš sušené nebo čerstvé droždí?
Re: Domácí pekárna
PEEFKO,DRAHU,já většinou používám přípravený chleba bud z lidlu,nebo z Německa z kauflandu.Chleba mi dělá pčesně co píšeš střed propadne.Ještě 10min.před dopečením je normální a pak spadne. Jestli máte někdo dobrý receptík na chléb, brala bych ho.Moc děkuji.
Re: Domácí pekárna
Pokud dělám, tak německý nebo lidlovský a jak jsem psala - dám míň vody a v pohodě
Re: Domácí pekárna
Zabo pročti si diskusi, hlavně na začátku je vypsaných pár osvědčených receptů. Chléb a la šumava či jogurtový chléb se mi povedl vždy ted jsem ale zlenivěla a nepeču
Re: Domácí pekárna
Drahu,tak to zkusím mám dát asi jenom 3dcl.
Re: Domácí pekárna
Skebli , taky bych moc ráda receptík Vypadá víc než úžasně
Re: Domácí pekárna
holky, používám tento recept: [domacipekarny.dama.cz]
Re: Domácí pekárna
Používám stejný a jsem moc spokojená
Re: Domácí pekárna
Včerejší rohlíčky . Potřené jsou Hanulčiným vynálezem - vodou s medem a sypání jsem po aplikaci lehce přitlačila, takže tentokrát nic z rohlíků neopadávalo.
Re: Domácí pekárna
Ty rohlíky vypadají skvěle.
Re: Domácí pekárna
Zabo, díky .
A co tvé pečení, už se podařil lepší chleba?
Re: Domácí pekárna
Peefko opět dokonalost! akorát já bych oloupala ten kmín zrovna u snídaně přemýšlím že zapnu pekárnu a něco upeču...tak schválně jestli to klapne