neděle 19. ledna, 00:14 Svátek má Doubravka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kvetoucí pokojovky
Spike, paráda, ale ten kaktus mě teda překvapil
Přispěju taky troškou do mlýna.
nevybavuju si, že bych takový typ květu měla, krása . Když jsem byla posledně v HB, tak byly navezené orchidejky taky krasavice. Tam jsem viděla jednu s neskutečným květem. Nevzala jsem, byla jako jediná z vozíku trochu zavadlá, měla jsem obavy.
Dnes jsem si vzpomněla při focení na brambořík, ten přehnojený , hlavně že to zvládl.
No teda, krásně vám to všem kvete!
Aleno, brambořík je skoro neuvěřitelnej.
Regi,to je nádherná flekatka .Taky Alenčin brambořík je krásný.Moje se taky snaží.
Musela jsem hyacint dát do vyššího džbánku, protože se kvůli těžkému květenství kácel.
Naštěstí květináček prošel hrdlem džbánku.
Alenko, brambořík máš teda nádherný.
Mi teď hlavně kvetou orchidejky, i když ta květenství nejsou tak bohatá. Ale aspoň že něco kvete.
Stále říkám, hlavně ať něco kvete. Hyacint už jsem koupila taky, ty mám moc ráda, jejich vůni.
Koukám Gabčo, co máte sněhu, u nás nic...trochu izolace na mráz by se hodilo....
To je krásná pastva pro oči , já mám na okně odkvetené vánoční kaktusy, pár pokojových ibišků, namnožené oleandry a k tomu přibyli fíkové řízky na zakořenění
Magusko, jedeš jak velkopěstírna.
Gabco, každej kvítek dobrej. A orchije flekáč není žádná chudinka.
Magusko , jsi dobrá
Fikové řízky mám pár výměnou za mé fik.řizky, ostatní jsou přebytky od kamarada které získal a je mu to líto vyhodit. Tak skončily u mne, ono se to taky nemusí vše ujmout.
No a jestli se to vše ujme tak to bude ještě zajimavé/co s tím
Magusko, vypadá to nadějně.