![]() |
neděle 16. února, 03:41 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Náboženství
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
vše o náboženstvích
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: 2012, kruhy v obilí, Mayové
Taky jsem koukala.
www.majkaj.webg..
Koukala jsem a byla jsem štronzo
taky jsem se dívala a byla
Díky za odkaz, Stáníku.
Stejně je ta šifrovaná řeč pěkná fuška, co.

(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
A jak tisíce let před naším letopočtem předpověděli události, které vycházejí na taková zvláštní data našeho kalendáře který tenkrát neexistoval???? Jde z toho mráz po zádech...
Také jsem koukala
.
Asi každý člověk ví, že existují kruhy v obilí. Ale že jsou tak složité a dá se z nich něco vyčíst, z toho jsem paf
Já jsem na mimozemšťany vždycky věřila, je blbost, abysme v celým vesmíru byli sami, ale tohle mě definitivně přesvědčilo a začínám se příštího roku poněkud obávat...
https://eu.zone..
Netřeba se bát, jenom se někam schová, tuším Venuše, ovšem až po té co se v jedné rovině ocitnou všechna tělesa naší slunečné soustavy; od tohoto okamžiku začne nový cyklus. Nic dramatického, ani katastrofického v tom nehledejte
. Katastrofický scénář bych spíše očekával od různých sekt, a bude i spousta těch, kteří toho ve jménu "spasení" zneužijí a oškubou neuvěřitelné množství (tomu) věřících 
Carlosi, tys to video neviděl, že
https://eu.zone..
(Jan Kunc)
Já jsem to zhlédl celé, ale mám určité pochyby. Daniken měl také své poznatky o mimozemských civilizacích, ale časem mu byly vyvráceny. Na vlastní úsudek nemám patřičné vědomosti. Když se mě jedna, až fanaticky pobožná kolegyně v práci, zeptala jestli jsem věřící, odpověděl jsem, že jsem věřící ateista. Stejný pocit mám i v téhle záležitosti.
Je to fascinujici, mam podobny nazor jako Honza. Akorat by me zajimalo, proc se to objevuje porad jenom v jizni Anglii? Proc ne treba ve strednich Cechach.