|
|
pondělí 14. září, 22:54 Svátek má Radka
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kvetoucí pokojovky
Regino, to je kouzlo nechtěného (resp. neplánovaného).
Myslela jsem, že má agapanthus jen v modré barvě a najednou se mi začaly objevovat i bílé květy a je jich teď víc, než těch modrých.
Mám teď ráda posezení pod pergolou s výhledem na rozkvetlou zahradu - vidím na agapanthus, divizny, gaury, mydlici, levanduli, yuku...
Spike, to se někdy tak povede. Vypadá to moc dobře.A člověk si za všechnu práci zaslouží posedět a pokoukat.Máš to už teď takovou zajetou zahradu.
Nikdo by neřekl, že tam bydlíš poměrně krátce.
Krvokvět mám už několik let a každý rok krásně kvetl hned brzy na jaře. Letos se tvářil mrtvě, ale nevyhodila jsem ho, je na zahradě. A včera jsem si všimla, že vyhodil poupata. Nepokvete asi tak bohatě, jako jiné roky, ale něco tam bude.
Rozvinul se první květ kamélie. Má ještě asi 10 poupat, tak si držím palce, aby po přesunu z venku do zimní zahrady neopadala.
Tahle orchidej byla už moc velká, že praskal květináč. Rozdělila jsem ji na tři kusy (šlo to hodně blbě) a asi jí to nesvědčí. Má jen dva květní stvoly a na každém pár květů.
Letos jsem si koupila mučenku, která postupně rozkvétá. Poupat má ještě spoustu.
Spike, máš zajímavé pokojovky. Ta zimní zahrada je super, spousta kytek chce chladnější přezimování, tak jim to splníš
.
Pinko, já především nemám vůbec místo v bytě, kde bych ty kytičky mohla mít. Kdybych byla omezená jen na ten byt, tak budu mít tak max 5 kytek. Na oknech není místo, parapet je úzký, a volně v prostoru by překážely běžnému provozu domácnosti.
Bohužel se mi nedaří snížit jejich počet, abych mohla i přes zimu užívat zimní zahradu k posezení s kávičkou.
Tak to ty kytičky opravdu miluješ
Ještě před 10ti dny byl brambořík na zahradě, když jsem si všimla že má poupata. Vzala jsem ho domů a už se pěkně rozjel.
Pinko, paráda.
Pinko,pěkný.
Moje jsou na tom stejně,dala jsem je na chodbu a hned začaly kvést.
Moje bramboriky, posílám z mobilu,z notebooku mě to nejde.
To je nádhera.
Bosk máš je nádherné a navíc máš to okno na chodbě, což mají rádi.
Nádhera.
Aleno, co tvůj. Tys byla vloni taky úspěšná. Já už jsem skoro dva přechovala. Pak mi do nich napršelo a uhnily..