pondělí 2. prosince, 12:01 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kam vyrazit s dětmi?
My se rádi s rodinou zastavujeme v "Prdplatné" jak jsme si to přejmenovali Na žabárně. Je tam krásně a dobře tam vaří.
Škoda, že je pro nás "Prdplatná" , tak daleko... vypadá to tam hezky. Tak třeba někdy... díky za tip.
nemáte někdo tip na ubytování pro matky s dětmi - cca tak pro 20 lidí - ptám se s předstihem na příští rok... Může to být kdekoli. Jižní Čechy, Morava, Krkonoše... Díky moc.
Anavi, my byli loni na rodinné dovolené v Orlických horách na chatě Rampušák a moc se nám tam líbilo, pro děti to tam je super - velká vnitřní herna a venkovní vyřádění pro děti, a pokojů je dost i pro větší skupinu.
[www.chatarampusak.com]
A jedno RC z našeho města pořádalo pobytovou akci na Usedlosti Hamernice [www.hamernice.com] .Takže tam je to pro větší skupinu s dětmi také určitě vhodné. Já tam ale nebyla, takže vlastní zkušenost s ubytováním nemám.
Já bych zase potřebovala poradit nějaké ubytování pro rodinu s dětmi (dítětem a miminkem) v Plzni a okolí. Chceme tuhle oblast prozkoumat, kouknout do Zoo, Dinoparku apod. a zatím jsem nic nenašla.
Nemáte někdo nějaký tip?
peefko, na Rampušáku jsme byli nedávno na víkend - matky s dětmi , taky nás bylo kvantum. Ale na celý týden je to docela drahé... Některé z nás mají i tři děti a to je potom docela suma!
Hledáme spíš nějakou chalupu,kterou bychom si na týden pronajali. Ale dost obtížně se mi hledá chaloupka pro dvacet lidí .
Neznáte to tam někdo?
[www.pronajem-chaty-chalupy.cz]
Já jsem se včera vrátila z tábora, kde jsem byla společně s vnučkami. A bylo to super. Program plný her a soutěží od rána až do večera, žádný polední klid. Bylo to takové komorní, protože tam bylo 7 dětí (5-12 let) a 3 babičky a jedna maminka. Všech aktivit jsme zúčastňovaly společně s dětmi. Ještě bych měla říct, kde to bylo - Nasavrky (u Chrudimi) a je to v nabídce ck NOMÁD (ty dětské tábory pro ně dělá ck Macek). Věra
Spike, to zní dobře, okoukla jsem to už i na stánkách ck Macek. Ta cena je za každeho nebo to je za 1 dítě a jeho doprovod?
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
SPIKE bez poledního klidu?? A co babičky? Taky ne?
[www.astrohk.cz]
Včera jsme byli s dětma na Méďovi Béďovi 3D. Bylo to moc hezký, byla jsem na "třidéčku" poprvé, užívala jsem si to snad víc, jak ty děti .
[www.emimino.cz]
hledám tipy na letní dovolenou na horách s dětmi - požadavek: dětský koutek, hřiště u penzionu nebo hotelu. Tak budu ráda za každou zkušenost.
To jsme mladymu taky nabizeli. Tedy, muz se vzdycky obetuje. Ale on nechtel..Tak sli na Rapunzel, taky 3 D. To se mu moc libilo. Nevim, jestli to jde taky v Cechach.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
[www.week.cz]
Je tam odkaz na stránky, o srazu by ses tam mohla zajet kouknout, ale je to úplně v lůnu přírody :-)