pondělí 2. prosince, 11:28 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kam vyrazit s dětmi?
Pro děti x možností k vyblbnutí během procházky i na hříšti. Po cestě jsou i informační tabule. Povinně jsem je přelouskala všechny.
Je to krásná procházka na půl dne.
Pár dalších obrázků.
Kočka divoká tam padla vedrem. A medvědi byli k sežrání.
Krásné tipy na výlet....Krušnohorský Zoopark je super a určitě je příjemný i pro děti...
Mohu doporučit malý zoopark u Kladna-Zoopark Zájezd
Spoustu dalších výletů najdete na stránkách navylet.net
Rádi Vám poradíme ale také si necháme poradit pokud máte zajímavý tip na výlet...
Trixi to musel být super výlet....
já našla tuhle vesničku pohádkovou. Neznáte někdo?
[www.hotelpodlesi.cz]
Hned jsem na to koukla, líbí se mi, ovšem ta cena za "domeček" pro max 5 osob je teda dočista nepohádková
jo cena je luxusní....že se nestydí
Nevím,jaký tam je komfort a nestudovala jsem, co za tu cenu člověk všechno má, ale loni jsem takovou sumu dala za celý víkend s dětmi v pěkném hotelu včetně jídla.
Zejména když je cena za domeček i v případě rodičů a 2 děti
Tak to je síla
Možná tam podávají snídaně na zlatém podnose rovnou do postele?
Prd , snídaně v ceně pro dospělého 90 Kč , dítě 50 Kč, takže no ušetříš za snídani 2 dospělý a 2 děti 280 Kč
Jo a vstup 30 min, do bazénu v ceně - který stojí 45 Kč za hodinu, takže 22,50 x 4 , takže 90 Kč ještě další úspora
To je fakt pro děti
Jako chápu, že domečky se nepostavili zadarmo, ale co je moc, to je moc
Mmch ten Hotel v Podlesí vypadá dobře, ceny pokojů jsou bych řekla normální i jídlo , ale vstup do bazénu 45,- Kč za hodinu mě teda odradilo, to je dražší než v plaveckém areálu Já na hotelu ráda, když si můžu jít zaplavat třeba 3x za den ... a tady se to draze cáluje
[www.zapakatel.cz]
tady máte ten hotel se slevou.......
Co voni to pořád maj s těma partnerskýma akcema a balíčkama? My chceme jet třeba 4 baby, aby to byl pořádnej relax a to aby člověk hledal lupou.
Ivi , pokud myslíš vouchery, tak si prostě koupíme dva
A pokud myslíš klasické balíčky - nabídky hotelů - tak bývají pro ženy, jsem viděla ... ale je to na osobu, to víš, málokdo jezdí ve 4 , přeci jen to není až tak obvyklé jako že si vyrazí dva na víkend ...