pondělí 2. prosince, 12:20 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kam vyrazit s dětmi?
ZOO Plzeň.
Ještě jednou ZOO Plzeň - ona je to zároveň i botanická zahrada.
Tak to je nádhera... samo mě nejvíc oslovila ta zahrada
Minulý týden jsme byli ve westernovém městečku v Boskovicích. Program byl rozložený na celý den. A teď jtam přibylo i dinosauří údolí. Krásně to zapadlo do přírody. Už se těším až tam budu jezdit s vnoučatama, teda až nějaký budu mít...
určitě jeďte do jizerek, nejsou tam velký kopce, děti to ušlápnou pěšmo i na kole. my našli dobrý ubytování nedaleko bedřichova - [www.pensionrozcesti.cz] Doporučuju.
V sobotu 27.8. je závod dračích lodí na přehradě Křetínka u Letovic. Můžete se koupat a sledovat závod. Dneska byl trénink a na přehradě to žilo. Jako o dovolené Stánků s občerstvením je tam dost.
V tomhle teple se dá přežít stejně jen u vody. A nemusíte řešit ani děti, ani psy
Tak zrovna Bucek znam dobre, tedy nevim, co je tam tak zajimave, akorat, ze je tam hlava na hlave, hlavne v tomhle vedru. A kdyz jsem se koukla na ty ceny treba za mobihome, tak to jedu radsi do kempu v Italii, kde se deti vyradi 10 X tolik a cena se lisi, jestli vubec, o cca. 100 Euro.
[www.unionlido.com]
Doporučuji rekreační lesy Podhůra u Chrudimi. Pěkné procházky přírodou, rozhledna Bára, lanový park pro dospělé i pro děti, lezecká stěna, venkovní tělocvična aj.
[lesychrudim.cz]
No já velice ráda využívám různých databází, které mi vlastně výlet „určí". Třeba [www.museum.cz] jsou velice pěkné stránky a vracím se k nim vcelku často. Minimálně je otevřu, když pro rodinku vymýšlím, kam na víkend.
Pěkný den!
S dětmi třeba do Zooparku v Chomutově.
[www.zoopark.cz]
Terča si to užila.
navštivte a podpořte muzeum veteránů v České vsi, kterému hrozí uzavření pro nedostatek financí.
My byly s holkama vloni ubytovane v penzionu MAX Klínovec na Klínovci ( [www.maxklinovec.cz] ). Je to přímo na sjezdovce, v restauraci mají dětské menu a hlavně dětský koutek se službou hlídání dětí, takže jsme si s maminama i zalyžovaly. K dispozici nám byla i lyžařská školka a vlastní lanový vlíček hned u penzionu. O parkovišti nemluvě. Nic nám zde nechybělo a chystáme se znovu tento penzion navštívit.