pondělí 2. prosince, 12:54 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Dita21
Re: Kam vyrazit s dětmi?
Dobré stránky na tipy na výlet jsou [www.ubytovanihlinsko.cz] , je tam hodně tipů včetně Vesélého kopce, kde se dějí několikrát do roka nějaký akce. Teďka třeba Vánoční jarmark, kam se samozřejmě chystám.
přišla mi mailem tato nabídka, třeba se bude někomu hodit kontakt:
[www.pobytsdetmi.cz]
lyžování v Rokytnici...
[www.pobytsdetmi.cz]
Alpy - březen
[www.kudyznudy.cz]
Karol Hošek
Dobrý den,
tímto bych vás jménem VICE Gallery chtěla pozvat na Stanislavem Pencem
pořádanou výstavu předmětů s kozí tématikou určenou pro děti, která probíhá v našich prostorách.
Vstup je na výstavu zdarma po celý duben. Více informací na
[www.facebook.com].
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Karolina Hošková
[www.tourtrend.cz]
Penzion V zákoutí, Harrachov:
[www.zakoutiharrachov.cz]
Vypadá to tam pěkně, vyžití dokonalé
... a sem asi teda ne
[www.novinky.cz]
I když zamyslím-li se nad tím, tak jsem na jednom ze svých táborů měla podobné podmínky. Záchod rovnala se bouda stlučená v lese, kterou navíc stavěli pod dohledem vedoucích starší kluci až na počátku tábora, do té doby byl k dispozici rozlehlý les . Spali jsme ve stanech, celý týden lilo, takže věci promočené, ve stanech v noci kosa, spala jsem v x svetrech, na to se fakt nedá zapomenout. Myli jsme se v potoce - i ty zuby , ledovej byl příšerně. Ale po pár dnech jsem zjistila, že když vlezu do toho ledovýho potoka a zalezu hned do spacáku, není mi v noci taková zima, tak jsem to pravidelně praktikovala. Regulérně koupat jsme se za těch 14 dní byli, myslím, dvakrát - ve vzdálených lázních, kde nám "zapůjčili" sprchy.
Všude kolem byl les, takže jsem byla pos... strachy celou dobu.
Vařilo se v polní kuchyni, museli jsme se podílet: loupání brambor, čištění zeleniny atd.
No a co myslíte? Vzpomínám na něj jako na jeden z nejlepších táborů, protože to ve mně zanechalo fakt "zážitek"
Jizerské hory
Já jsem byla s dětmi a rodinou na rodinném výletě a navštívily jsme Jizerské hory. Ubytování jsme sehnali na [www.hotelvnebi.cz] a byly jsem naprosto spokojeni Krásná příroda a krásné ubytování jsme si nemohly vynachválit.
www.bmprofit.cz
Penzion "U parádů" Frantoly. Kdo má rád domácké prostředí, zvířátka a hlavně koně přijde si na své. A v tomhle vedru to byl hotový balzám. Když je venku třicet, je nejlépe jít rýžovat zlato do potoka.
Blíže specifikuj, kde se nachází
www.bmprofit.cz
Vždyť to píši Frantoly. Je to mezi Lhenicemi a Prachaticemi a je tam krásně.
[www.baurudvur.cz]
Baurů Dvůr
Pokud byste si někde v okolí Rokytnice nad Jizerou potřebovali udělat občerstvovací zastávku, mohu doporučit Penzion Roky na náměstí. Velmi ochotná, trpělivá obsluha, přátelská k dětem, což není všude samozřejmostí:
[www.hasan.cz]
líbilo se nám tady