pondělí 2. prosince, 11:43 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kam vyrazit s dětmi?
Dnes jsme byli v Chlumci na mašinkách- fotky dodám
Strávila jsem právě víkend v Mariánkách. Určitě stojí za návštěvu a speciálně dětičky zaujme park s miniaturami hradů, zámků a jiných zajímavých staveb z Čech. Věra
Strávili jsme den na veletrhu modelů. Ve vedlejších halách byl veletrh hraček, v další hale orchideje.
Akce bude ještě zítra....pokud to máte blízko, stojí to za to.
..ještě pár...
Látkové pleny používají i modeláři...
holky krásný.....
Věrko kde vystavovali ty miniatury hradů? To muselo být hezký
Irisko, ty hrady jsou v Mariánkách u hotelu Krakonoš. Dá se tam vyjet z města lanovkou. Zahrada s miniaturami se jmenuje Boheminium park a stále tam přibývají nové modely. Je to fakt moc hezké. Věra
kruciš a jak to že to nevím? To je tam stále? Musím to vidět
Na tom veletrhu byly i papírové hrady a zámky. A papírové balony, vzducholodě, letadla, auta.....nádhera!!
Irisko, je to tam stále. Tenhle kraj je určitě bezva místo na výlet a tímhle nalákáš i děti.
Mona přidává další chuťovky z pražské výstavy, že mě snad naláká a já tam ještě vyrazím. Počasí se nějak pokazilo, tak to nebude na práci na zahradě. Tu výstavu vymysleli fikaně - modely pro tatínky, hračky pro děti a kytičky pro maminky. Svorně může vyrazit celá rodina a nikdo tam nepůjde z donucení. Věra
Věrko tak děti se mnou určitě už nikam nepůjdou (29 a 23) a vnoučata zatím v nedohlednu. A s tatkou se nikam taky nedostanu, páč je invalida na morfínu, takže jedině sama nebo když mě děcka vezmou někam . Ale v Mariánkách už jsem byla hooodněkrát a můžu zas
Moni, kde jste na tom byli?
Odpovím za Monu, protože jsem si to hledala na netu - bylo to v Praze v Letňanech. Chtěla jsem dnes volat mladým, aby si tam dělali výlet s dětmi, protože já budu makat na zahradě, ale předběhli mě. Byli tam už v pátek. Věra
Anavi...SPIKE má pravdu...v Letňanech. A stálo to za to. Jo...kdo chtěl dárky k vánocům dopředu, byla ideální příležitost, měli veletržní ceny.