pondělí 2. prosince, 11:32 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kam vyrazit s dětmi?
[www.tsplittour.cz]
Tropical Island v Německu
Ahoj zkus [www.novasol.cz] je to cestovní agentura, která zprostředovává pronájem domů v celé Evropě, byl jsem s nimi párkrát a vždy jsem byl spokojen, dají se vybrat nádherná místa, třeba v Norsku nebo i v Řecku. Mrkni na to
No my si vezmeme odrážedlo a půjdem jezdit kolem baráku, venku je docela pěkně, tak vezmem i psy a pundem :-)
Ahoj, my máme oblíbený web [www.cestujsdetmi.cz] je tam toho mraky
Kam vyrazit s dětmi?
Mikulášská dílna pro děti
4.-5. prosince 2011
Zveme vás na Mikulášskou dílnu pro děti pořádanou v zahradnickém centru Chládek.
Pro děti jsme připravili zajímavé úkoly, po jejichž splnění mohou společně s Mikulášem, čerty a anděly vyrobit svůj vlastní vánoční svícen, který si odnesou domů.
Tento originální dáreček jistě potěší každou maminku nebo babičku.
Kdo z dětí bude chtít a poví básničku Mikulášovi, dostane za ni něco sladkého.
Rodiče a děti se mohou s Mikulášem, čertem a andělem vyfotografovat. Fotografie pak naleznou na facebooku zahradnictví ke stažení.
Pro rodiče jsme přichystali jako pozornost zdarma svařené víno v naší restauraci.
Přijďte si užít předvánoční atmosféru do našeho zahradnictví, plného originálních dekorací, ručně malovaných ozdob a krásných vánočních stromků.
[www.zahradnictvi-chladek.cz]
[www.facebook.com]
Nemáte některá tip - ale jde mi o osobní zkušenost! - na nějakou chalupu nebo menší penzion na horách, kam by se vešlo 4-5 rodin s dětmi - cca 15 lidí? Samozřejmě ne za horentní sumy, klidně bychom si i vařili, ale aby to bylo dostupné někde k vleku. Přece jen některé z dětí jsou ještě docela malé, tak aby to nebylo velké nervové vypětí s nima na tu sjezdovku vůbec dojít děkuji.
Sháním to na únor a myslím, že už je skoro pozdě
Fakt nikdo nejezdíte o jarních prázdninách s dětmi na hory???
Nechci se opakovat, ale zase jsme byli ve Šťastné zemi.
Moni, jen se opakuj. Vypadá to suprově, už když jsi to sem dala popvé, tak mě lákalo tam jet, ale časem jsem zapomněla, takže jsi mi nyní připomenula bezva tip. Jsou tam i nějaké atrakce pro maličké děti, kolem 2 let, nebo je to spíš pro starší?
Byli jsme tam poprvé, když bylo klukům hodně málo... staršímu kolem tří, menší byl ještě v kočárku a ten tříletej si to tam užil. Pak jsme byli ještě jednou, když byli starší - tak 3 a skoro 6 a taky jsem o nich půl dne nevěděla - každý si tam asi najde něco.
peefko...jak píše Anavi...každý si tam najde něco. Jezdí tam spousta rodin i s kočárkama. Je tam k dispozici i mikrovlnka na ohřátí kojenecké stravy. S kočárem nedoporučuju jít do geoparku, leda se silným chlapem (kvůli terénu, schodům atd). Jinak se tam dá jet na takový piknik.
Když vyrazíte s dětmi do Rajnochovic určitě se jim tam bude líbit,je tam hezké posezení a děti mají možnost projet se na koních.
[vlacky-z.webnode.cz]
Holky, nezúčastnili jste se - třeba loni - některá s dětmi? Stojí za to tam jet?
Moni,nebyli jste tam náhodou? Laduš, doporučíš?
[www.buchtovna.cz]
Víkend jsme strávili na této chalupě a můžu vřele doporučit . Pokud pojedete s dětmi od těch nejmenších až po první školní stupeň, nemusíte se hnout ani na krok od chalupy , děti tam byly naprosto spokojené a my při posezení na terase taky. Ale jinak tam šel hrát fotbal, přehazovaná, opalovat se na nedaleké sjezdovce , kde děti lovily s velkým potěšením obrovské zelené kobylky (máme teď tedy doma několik exemplářů ) a dal se udělat výlet na nedalekou rozhlednu Štěpánku, ušli i ti nejmenší (3 roky). U chalupy jsou prolejzačky, houpačky, trampolína, opravdu naprosto přizpůsobeno pro rodiny s dětmi. Pokoje pro 4-5, taky vyhovující.
Podkrušnohorský zoopark
V pátek jsme vyrazili do Chomutovského Zooparku, naposled jsem tam byla, no už je to hodně dlouho a musím říct, že se změnil k lepšímu. Je to tam krásné, čisté, upravené. Přibyla spousta zvířat, která v tom vedru ochotně pózovala.