čtvrtek 3. července, 05:04 Svátek má Radomír
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Cestování > Tipy na výlety
Diskutujte! Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech

Autor: Anavi
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Kam vyrazit s dětmi?

Datum: 28.08.2006 10:17

Rádi cestujeme, ale pořád jsem ještě na netu nepřišla na to, jak vyhledávat zajímavé akce. Jezdíme většinou s dvěma malými dětmi a psem smiling smiley. Zaručené tipy, kam by se malej pořád vracel a kde není se psem problém jsou Ratibořice a "Šťastná země" ([www.stastnazeme.cz]). Jenže tam se nedá jezdit pořád, že jo smiling smiley. Takže bych uvítala tipy na stránky, kde se dají vyhledat podobná hezká místa nebo třeba nějaký kalendář akcí pro děti - za čtrnáct dní se např. v Jičíně koná tradiční Jičín-Město pohádky. Tam jezdíme taky každý rok. Nebo pište z vlastní zkušenosti, kde jste byli a kam byste se třeba jednou rádi vrátili.

Díky všem!

PRUNED

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Anavi (09.07.2009 21:44)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 12 z 20
  • Autor: daga

Re: Kam vyrazit s dětmi?

Datum: 01.08.2012 14:56

Věrko, znám... Já tam v tom okolí mám přírodu moc ráda love smiley Není tam tolik tůristů spinning smiley sticking its tongue out , takže opravdu klídek....

A občas si tam zajedeme na procházku spojenou s dobrou pizzou mls smiley

A moje holky tam jezdívaly se základnou do školy v přírodě flower smiley

• Autor: Reklama

• Autor: SPIKE

Datum: 01.08.2012 15:11

Pizzu tam dělají dobrou, i jinak dobře vaří a obědové menu stálo 69 kč (polévka měla cenu zvlášť). Jen na pokoji mi chyběla nějaká skříň nebo aspoň polička či věšák. A koukám, že za stejnou cenu jako pokoj s přistýlkou byla i ta 6-ti lůžková chata.

• Autor: Mona

Datum: 27.08.2012 20:46

020.jpg
    Další fotografie:

Skalka - Mníšek pod Brdy. Tam chodil Kája Mařík. grinning smiley Je to tam krásné, kostelík a bývalý klášter jsou krásně opraveny. Křížová cesta super. A příjemné občerstvení, kde se dají opéct vlastní buřty. thumbs down

Datum: 27.08.2012 20:49

048.jpg
    Další fotografie:

A ještě pár.

• Autor: lostris

Datum: 27.08.2012 22:43

mono, u cancourků jsi byla???

Datum: 28.08.2012 07:15

lostris...kde že??? eye popping smiley

• Autor: Anavi

Datum: 04.10.2012 12:36

• Autor: Paula

Datum: 04.10.2012 14:48

[www.zamekdetenice.cz]

nevím, jestli to tady už nebylo - nečetla jsem celou diskusi - jen mě zaujal název a tak jsem si na to vzpomněla

na vlastní kůži vyzkoušena prohlídka se Šípkovou Růženkou a bylo to moc pěkné - jen ti psi tam asi nesmějí thumbs up grinning smiley

• Autor: Kamil

Datum: 04.03.2013 22:26

A byli jste se už podívat na výstavě panenek Barbie a Monster High v Praze? [www.dollsland.eu] Nově tam mají k vidění i autíčka, takže si užijí holky i kluci. Podle toho co vím, tak by tam neměl být problém jit i se psem.

• Autor: Kamil

Datum: 04.03.2013 22:33

imag0347.jpg
    Další fotografie:

Zajímavá je i výstava panenek Barbie a Monster High v Praze. Je to kousek od Václavského náměstí a nově tam mají vystavené i autíčka pro kluky. Podle toho co vím, tak by neměl být problém tam jít i s pejskem

• Autor: Igry

Datum: 12.03.2013 21:46

a co aquaparky? my ted byli v Besenove na Slovensku a je to tam uplne suprove,jak pro deti,tak pro dospele - je to nove a na leto bude otevrena dalsi nova atrakce.. Nebo Janosikovy diery - tam se prirodou deti probehnou - i s psikem,jsou tam krasne vodopady... nebo v Praze do cokoladovny - tam si muzou deti vyrobit vlastni cokoladu... A nebo do zabavnych parku - v Rakousku je familiepark, v Nemecku legoland, a spoustu dalsich takovych parku - je okolo hranic...

• Autor: mucresa

Datum: 09.04.2013 12:56

Ahoj. Moje sestra byla s dětmi ubytovaná v rodinném penzionu ve Velkých Losinách a byla maximálně spokojená. Kromě čistoty a vybavení nabízejí i hlídání dětí. Přijeli nadšení. [www.ubytovani-losiny.cz] flower smiley

• Autor: peefko

Datum: 09.04.2013 21:28

Pokud někdo s dětmi plánuje výlet do pohádkových Starých Hradů u Jičína nechá se nyní koupit výhodné vstupné přes slevomat [www.slevomat.cz]

• Autor: Terouneek

Datum: 22.05.2013 15:04

Ahoj, my už máme děti starší, puberťáky a tak je těžké dostat je někam s náma na výlet. Když byly menší, tak jsme jezdili na různé zříceniny, rozhledny atd. to je bavilo. Teď už je dostaneme leda někam za sportem. Proto většinou vyrážíme do sportovního areálu v Satalicích na okraji Prahy.[www.sport-areal-satalice.cz] Mají tam spoustu hřišť na všechny míčové sporty a na petang. Jsou tam pěkné cyklostezky, kterými se dá dojet k zámu, de bývájí přehlídky v brnění a tak. Je to tam moc hezké, dokonce i dělané na relax smiling smiley

• Autor: SPIKE

Datum: 25.05.2013 18:35

Dneska jsem vzala vnučky na výlet. Původně jsem měla v plánu vyrazit do Hrusic, kde dnes byla běžná trasa kocoura Mikeše obohacena o nějaké soutěže, ale počasí bylo nepříznivé, tak jsem je vzala do Prahy do Království železnic, pak do bludiště a na Petřínskou rozhlednu a nakonec ještě do planetária tamtéž. Holky byly spokojené a já tudíž taky.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Tipy na výlety (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.