![]() |
čtvrtek 3. července, 05:04 Svátek má Radomír
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kam vyrazit s dětmi?
Věrko, znám... Já tam v tom okolí mám přírodu moc ráda
Není tam tolik tůristů
, takže opravdu klídek....
A občas si tam zajedeme na procházku spojenou s dobrou pizzou
A moje holky tam jezdívaly se základnou do školy v přírodě
Pizzu tam dělají dobrou, i jinak dobře vaří a obědové menu stálo 69 kč (polévka měla cenu zvlášť). Jen na pokoji mi chyběla nějaká skříň nebo aspoň polička či věšák. A koukám, že za stejnou cenu jako pokoj s přistýlkou byla i ta 6-ti lůžková chata.
Skalka - Mníšek pod Brdy. Tam chodil Kája Mařík.
Je to tam krásné, kostelík a bývalý klášter jsou krásně opraveny. Křížová cesta super. A příjemné občerstvení, kde se dají opéct vlastní buřty. 
A ještě pár.
mono, u cancourků jsi byla???
lostris...kde že???
[www.mirakulum.cz]
[www.zamekdetenice.cz]
nevím, jestli to tady už nebylo - nečetla jsem celou diskusi - jen mě zaujal název a tak jsem si na to vzpomněla
na vlastní kůži vyzkoušena prohlídka se Šípkovou Růženkou a bylo to moc pěkné - jen ti psi tam asi nesmějí

A byli jste se už podívat na výstavě panenek Barbie a Monster High v Praze? [www.dollsland.eu] Nově tam mají k vidění i autíčka, takže si užijí holky i kluci. Podle toho co vím, tak by tam neměl být problém jit i se psem.
Zajímavá je i výstava panenek Barbie a Monster High v Praze. Je to kousek od Václavského náměstí a nově tam mají vystavené i autíčka pro kluky. Podle toho co vím, tak by neměl být problém tam jít i s pejskem
a co aquaparky? my ted byli v Besenove na Slovensku a je to tam uplne suprove,jak pro deti,tak pro dospele - je to nove a na leto bude otevrena dalsi nova atrakce.. Nebo Janosikovy diery - tam se prirodou deti probehnou - i s psikem,jsou tam krasne vodopady... nebo v Praze do cokoladovny - tam si muzou deti vyrobit vlastni cokoladu... A nebo do zabavnych parku - v Rakousku je familiepark, v Nemecku legoland, a spoustu dalsich takovych parku - je okolo hranic...
Ahoj. Moje sestra byla s dětmi ubytovaná v rodinném penzionu ve Velkých Losinách a byla maximálně spokojená. Kromě čistoty a vybavení nabízejí i hlídání dětí. Přijeli nadšení. [www.ubytovani-losiny.cz]
Pokud někdo s dětmi plánuje výlet do pohádkových Starých Hradů u Jičína nechá se nyní koupit výhodné vstupné přes slevomat [www.slevomat.cz]
Ahoj, my už máme děti starší, puberťáky a tak je těžké dostat je někam s náma na výlet. Když byly menší, tak jsme jezdili na různé zříceniny, rozhledny atd. to je bavilo. Teď už je dostaneme leda někam za sportem. Proto většinou vyrážíme do sportovního areálu v Satalicích na okraji Prahy.[www.sport-areal-satalice.cz] Mají tam spoustu hřišť na všechny míčové sporty a na petang. Jsou tam pěkné cyklostezky, kterými se dá dojet k zámu, de bývájí přehlídky v brnění a tak. Je to tam moc hezké, dokonce i dělané na relax
Dneska jsem vzala vnučky na výlet. Původně jsem měla v plánu vyrazit do Hrusic, kde dnes byla běžná trasa kocoura Mikeše obohacena o nějaké soutěže, ale počasí bylo nepříznivé, tak jsem je vzala do Prahy do Království železnic, pak do bludiště a na Petřínskou rozhlednu a nakonec ještě do planetária tamtéž. Holky byly spokojené a já tudíž taky.