úterý 30. dubna, 02:21 Svátek má Blahoslav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Moučníky
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Domácí zmrzlina, zmrzlinovač
Dle mého soudu je to prostě o tom, že následně echtovně promrzne. Nejsou v tom domácím produktu žádné přídatné zušlechťovací látky... Domácí zmrzliny jsou hlavně na přímý konzum, ne? Po optimálním čase namrazení nejlíp tzv. hned. Tím, že je to větší masa hmoty zaráz, nechová se prostě jako nanuk, který poměrně rychle povolí.
Upřímně by mě zajímalo, ve kterém pultovém prodejním mrazáku mají skutečně minus osmnáct... Alespoň dle mých zkušeností klasický Míša je taky docela tuhý, když je skutečně zmrazený.
Faktickou zkušenost mám prostě jen tutéž, co ty, Zamino...
Re: Domácí zmrzlina, zmrzlinovač
Re: Domácí zmrzlina, zmrzlinovač
Také mi zmrzka vždy zmrzne na kost. To mě štve, ale právě si myslím, to, co Hanule, že tam není nic navíc. Asi i proto jsou zmrzlinovače poměrně malé, aby se zmrzlina snědla
Re: Domácí zmrzlina, zmrzlinovač
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Dokonce jsem přemýšlela o zmrzlinovači, ale nemám tak velký mrazák abych namrazovala misku a kompresorový zmrzlinovač je docela dost drahý.
Tak přemýšlím, že zůstanu u svého postupu , protože jinak je ten míša vynikající.
Dík za rady.
Re: Domácí zmrzlina, zmrzlinovač
tak já o víkendu sebrala poslední jahody. Rozmixovala, přidala cukr a šup do marzáku. Jakpak všici dlabali se šlehačkou.
Re: Domácí zmrzlina, zmrzlinovač
Tak jsem vyzkoušela ostružinovou, z 5-ti l šťávy bez pecek. Něco se smetanou, něco s jogurtem, něco s tvarohem a luxusní taky hruškovou se smetanou z přezrálých hrušek - chutná jak banán Konečně jsme zprovoznili mrazák, tak na zmrzku je místa dostatek