Re: Domácí zmrzlina, zmrzlinovač

Autor: Hanule, Datum: 22.06.2016 15:45

Dle mého soudu je to prostě o tom, že následně echtovně promrzne. Nejsou v tom domácím produktu žádné přídatné zušlechťovací látky... Domácí zmrzliny jsou hlavně na přímý konzum, ne? Po optimálním čase namrazení nejlíp tzv. hned. Tím, že je to větší masa hmoty zaráz, nechová se prostě jako nanuk, který poměrně rychle povolí.

Upřímně by mě zajímalo, ve kterém pultovém prodejním mrazáku mají skutečně minus osmnáct... Alespoň dle mých zkušeností klasický Míša je taky docela tuhý, když je skutečně zmrazený.

Faktickou zkušenost mám prostě jen tutéž, co ty, Zamino...


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 03:16
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-domaci-zmrzlina-zmrzlinovac/read.php?1,47337,1385256#msg-1385256