|
|
středa 20. května, 06:06 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v květnu
Na poslední fotce nový rhododendronek
Jako záplata po mrazech
Rododendron
Kalina
Pažitka
Kručinka lydijská
Sibiřský kosatec
Jeli jsme s dědou k zubaři a z modrých kosatců jsem udělala kytici, přidala jsem orličky a doprostřed dvě pivoňky, té se rozevírají poupata. Vypadala moc pěkně, ale kočky byly všechny na stole a chytaly ty listy, tak na focení nedošlo
pár dnešních --pivońka je Laura Desert. letos kvete první .růže je Grand Hotel a klemík President . na okně kvete kaktus-
Fuchsie jsou venku a v chatě tak nějak uklizeno
Jo
Taky mám nahoře v pokoji nějak uklizeno
kaaj, krásné, hlavně ten kaktus, taky ho mám, ale ty listy takové ošklivé, hnědé puntíky, asi nějaká chroba .
hmm - tak co to může být??? letos kvete už podruhé a je nádherný
.
Loni už to měl taky , přesto kvetl, ale až v létě. Já myslím, že bud´ viroza, nebo houbová nemoc. Asi ho budu muset zlikvidovat, ale je mi ho líto, on se těžko shání.
Kaktus nemá chybu.
Taky už jsem sestěhovala shora všechno, co přežilo. Ale uklizeno tam není. To až nebude do čeho dloubnout.
Něco málo růžové. Ta teď u mě převládá.
pod oknem je skupinka-- 7modrých kosatečků z Lidlu , sedm lilií a montbrecie.
pokvetou postupně- dnes kosatečky, jinde je mám i bílé...
no a růže už začínají ---
Kájo, ta zeleň a květy
, nádhera.
stále kvete geum, trochu náprstníků - sice některé zkoucené po mrazu, ale něco je, zaléváno ze studny, jinak by nic nebylo...
jo . je to ted´ krásně zelené - f.č.2 je angličanka Quen Sweeden - má krásné květy,