|
|
středa 20. května, 07:01 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v květnu
na kuk
kuklíky, modrý orlíček, pryšec
Alenko, nádhera
Já jsem teda těm kuklíkma taky unešená
A ještě něco...
Gabčo, kuklíků máš krásných.
Teď jim počasí svědčí. Psala jsem tu o Mai Tai, ale je to Cosmopolitan, viz. foto. Tulipánová sezona tu skončila a lilie hodně pomrzlé, tam nic nepokvete. Naštěstí se probouzejí díky vodě růže. 
Krásná kvetení máte a pohádkové zahrady. Nakukuju před spaním místo večerníčku.
U nás toho moc nekvete, kosatečky jsou furt koukatelné, šanta taky, i když pomalu začíná dokvétat. Lítá na ni každý den otakárek ovocný, nemůžu se na něj vynadívat, je to krasavec a velký, foťák u sebe nenosím a můj mobil fotky neumí.
První rozkvetlé poupě Arthur Bell, nádherně voní. Kvete klematis Multi Blue, rozkvétají mavuně a taky bílá šanta.
Ello, parádní kvetení
Jste napřed. Kosatce máš hezky barevný. Šantu už jsem vzdala, sousedovic kočky mi ji vždycky rozválely a vše okolo taky. Tak jsem ji vykopala.
Růže jsou u nás některé hodně mizerné, budu ráda, když vůbec obrazí. Některé jsem střihla dost nízko.
Ale na kvetení si počkám.