|
|
středa 20. května, 06:04 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v květnu
jinak- mládežníci a hlavně zeťák nechali vysoké keře -takže je to tady jak v pralese .
. dnes pozdě odpoledne by měl dojít Marek . stáhne fotky, což mi moc nejde . tak potom dodám . 
Kaaj, máš to jako zelenou oázu.
Aleno, na ten suchopár co máme, klobouk dolů.A o vodu ze studně teď dělím kytky a třešeň. K mému údivu po velkém propadu ještě něco na stromech zůstalo. Ale chce to vodu.
Rozkvela další z pivoněk.
mladý Gusta má letos poprvé na třešni úrodu -- ale hejna asi špačků vletí vždycky do stromu a bužírují . nevím ,jestli aspoň ochutná . taky je zase asi marod . přivezlo ho auto o berlách ..
- takže tvoje třešně -- paráda. 
,, něco na stromech zůstalo " vypadá jinak
Alenko, paráda. Ty kuklíky a náprstníky
Snesou náprstníky sucho? Mám je společně s ostrožkama. No voda není nikde, zalejvat všechno nemůžu.
Regi, krásná pivoňka.
Mé dámy, víte to, že mne pěkně .... posíláte do pelíšku aby se mi pěkně spalo a mám tohle vaše jako večerníček ...
Nechtěla jsem napsat, že mne přepadá depka, že u nás kvete tak max ptačineč žabinec a nemůžu si vzpomenout, SPIKE dává do polévky, prý super potravina a léčivka a všem hmyzákům se líbí ... A kvetou taky různé plevely a růže rozdrbávají zlatohlávci ... kupodivu, je mi to totálně jedno.
Mám zpomalený "kompjúter" mezi ušima, Už vím - popenec [cs.wikipedia.org]
Ahoj posílám moje letošní zajímavé surfinky. Přežily i ten hnusný vítr co tu byl min.týden, což se nedá říct u čerstvě zasazené milionky-ta uletěla neznámo kam, zůstal jen květináček
Orchyje k narozeninám (manželky) ...
Pro mě jsou všechny kytky orchyje. V tomto směru jsem barbar. Já beru lovečák, klobásy, uzené, slané buráky a podobné prasárny. Dobré červené TAKé může být. 
TAKu, neštvi mne a Carlose ... orchye - vstavače (podle tvých bývalých jakýchsi příspěvků - vstavač je docela dobré pojmenování) ... k narozkám gerberu beru (i když já ji ráda nemám) ... a lovečák bych asi k narokám brala víc jak kytku, buráky už nepokoušu ... no, nejsem nakonec jedna z 65
To u mýho manžela byly všechny kytky potměpych i když věděl jak se jmenují.Švagr má zase kaktusy.
Bosk, asi to tak dost chlapů má.
Dědek říká roští a manžel bývalé kolegyně říkal káchny.
Pro mého brášku byly všechny květiny "pampelišky" ... ne hanlivě, on obyč. pampelišky měl moc rád, žlutá krásná sluníčka, housátka, kuřátka .... dávno tomu, zase mne přepadla nostalgie ....
Teď hlavně kvetení obtarávají náprstníky. Jsou rozlezlé po celé zahradě. Na obr. 2 jsem dnes neydržela a tu modrou stračku, kterou jsem si koupila ve Světí nekvetoucí, tak přesadila, barva strašně ostrá.
Gabčo, náprstníky vydrží sucho, ale jsou menší. Letos asi mrazem i takové pokroucené, někteeré. Nechávám vysemenit, vytahuju až suché stvoly.
No, jsou hezky rozrostlé.
I u mě se jich pár vysemenilo.