středa 20. května, 06:04 Svátek má Zbyšek
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada > Okrasná zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Výsledné hodnocení: 5

Co kvete v květnu

Datum: 02.05.2011 06:09

p1100221.jpg
Další fotografie:

Diskuze "Co kvete v máji" - nejkrásnějším měsíci v roce - se někam ztratila, tak abychom se měli kde vyřádit, zakládám znovu. Tak šup sem s Vašimi výpěstky, ať se máme v zimě čím kochat flower smiley .

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 11 z 21
  • Autor: kaaj

Re: Co kvete v květnu

Datum: 20.05.2024 07:11

dscn5308.jpg

jinak- mládežníci a hlavně zeťák nechali vysoké keře -takže je to tady jak v pralese . winking smiley. dnes pozdě odpoledne by měl dojít Marek . stáhne fotky, což mi moc nejde . tak potom dodám . smiling smiley

• Autor: Reklama

• Re: Co kvete v květnu

Datum: 20.05.2024 09:19

20240519_090902269_ios.jpg
    Další fotografie:

Kaaj, máš to jako zelenou oázu.

Aleno, na ten suchopár co máme, klobouk dolů.A o vodu ze studně teď dělím kytky a třešeň. K mému údivu po velkém propadu ještě něco na stromech zůstalo. Ale chce to vodu.

Rozkvela další z pivoněk.

• Autor: kaaj

Datum: 20.05.2024 10:59

mladý Gusta má letos poprvé na třešni úrodu -- ale hejna asi špačků vletí vždycky do stromu a bužírují . nevím ,jestli aspoň ochutná . taky je zase asi marod . přivezlo ho auto o berlách .. sad smiley- takže tvoje třešně -- paráda. thumbs down

• Autor: Manca

Datum: 20.05.2024 12:10

,, něco na stromech zůstalo " vypadá jinak winking smiley

• Autor: gabca

Datum: 20.05.2024 20:06

Alenko, paráda. Ty kuklíky a náprstníky thumbs down Snesou náprstníky sucho? Mám je společně s ostrožkama. No voda není nikde, zalejvat všechno nemůžu.

Regi, krásná pivoňka. love smiley

• Autor: babkaela

Datum: 20.05.2024 21:18

Mé dámy, víte to, že mne pěkně .... posíláte do pelíšku aby se mi pěkně spalo a mám tohle vaše jako večerníček ...

Nechtěla jsem napsat, že mne přepadá depka, že u nás kvete tak max ptačineč žabinec a nemůžu si vzpomenout, SPIKE dává do polévky, prý super potravina a léčivka a všem hmyzákům se líbí ... A kvetou taky různé plevely a růže rozdrbávají zlatohlávci ... kupodivu, je mi to totálně jedno.

Mám zpomalený "kompjúter" mezi ušima, Už vím - popenec [cs.wikipedia.org]

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil babkaela (20.05.2024 21:24)

• Autor: Zamina

Datum: 20.05.2024 21:35

20240520_165713.jpg
    Další fotografie:

Ahoj posílám moje letošní zajímavé surfinky. Přežily i ten hnusný vítr co tu byl min.týden, což se nedá říct u čerstvě zasazené milionky-ta uletěla neznámo kam, zůstal jen květináček

• Autor: tak63

Datum: 20.05.2024 22:11

kytka.jpg

Orchyje k narozeninám (manželky) ... flower smiley winking smiley Pro mě jsou všechny kytky orchyje. V tomto směru jsem barbar. Já beru lovečák, klobásy, uzené, slané buráky a podobné prasárny. Dobré červené TAKé může být. smiling smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil tak63 (20.05.2024 22:13)

Datum: 20.05.2024 22:55

TAKu, neštvi mne a Carlose ... orchye - vstavače (podle tvých bývalých jakýchsi příspěvků - vstavač je docela dobré pojmenování) ... k narozkám gerberu beru (i když já ji ráda nemám) ... a lovečák bych asi k narokám brala víc jak kytku, buráky už nepokoušu ... no, nejsem nakonec jedna z 65 grinning smiley

• Autor: bosk

Datum: 21.05.2024 07:19

tak63 napsal(a):

Orchyje k narozeninám (manželky) ... flower smiley winking smiley Pro mě jsou všechny kytky orchyje. V tomto směru jsem barbar. Já beru lovečák, klobásy, uzené, slané buráky a podobné prasárny. Dobré červené TAKé může být. smiling smiley

To u mýho manžela byly všechny kytky potměpych i když věděl jak se jmenují.Švagr má zase kaktusy. grinning smiley

Datum: 21.05.2024 08:43

Bosk, asi to tak dost chlapů má. grinning smiley Dědek říká roští a manžel bývalé kolegyně říkal káchny.

Datum: 21.05.2024 19:58

Pro mého brášku byly všechny květiny "pampelišky" ... ne hanlivě, on obyč. pampelišky měl moc rád, žlutá krásná sluníčka, housátka, kuřátka .... dávno tomu, zase mne přepadla nostalgie ....

• Autor: gabca

Datum: 21.05.2024 20:31

p1070686.jpg
    Další fotografie:

flower smiley

• Autor: alenak

Datum: 21.05.2024 22:04

dsc09161.jpg
    Další fotografie:

Teď hlavně kvetení obtarávají náprstníky. Jsou rozlezlé po celé zahradě. Na obr. 2 jsem dnes neydržela a tu modrou stračku, kterou jsem si koupila ve Světí nekvetoucí, tak přesadila, barva strašně ostrá. grinning smiley

Gabčo, náprstníky vydrží sucho, ale jsou menší. Letos asi mrazem i takové pokroucené, někteeré. Nechávám vysemenit, vytahuju až suché stvoly.

Datum: 21.05.2024 22:57

No, jsou hezky rozrostlé. thumbs down I u mě se jich pár vysemenilo.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Okrasná zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.