pátek 4. října, 07:19 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v červenci
Některé lilie jsou letos hodně narostlé.
Ještě pár.
Berdo, už jsi toho taky nashromáždila dost. A nevíš, co to máš na úplně poslední fotce za kultivar. Mám je taky, vypadají dobře, jsou na dvojce, jsou množivé.
Letos většina lilií, i když to tak nevypadalo, některé jsou pěkně silné, potřebuje oporu. Dešti ztěžknou.Na trojce je Zelmira zblízka. Má i takové drobné tečičky. Ale ta potvora zatím neudělala ani jedno mládě.Na poslední je ta African Queen.
Regino, myslím, že to je Garden Affaire. Letou skoro všechny lilie musí mít oporu.
Berdo, dík a myslím, že máš pravdu. Ten název je mi povědomý.
Ty lilie, co má babkaela, mi jsou povědomé. Růžová mi ještě nekvete, ale něco takového jsem kupovala v lukonu jako Kendall. Bílá byla Villa Blanca, tmavě žlutá Terrasol.
Kiko, ještě je bez vyvázání výborný, přirůstající stoják Oranie, taky voňavka, no fotka...., bílé jméno nevím, letitá záměna, přirůstají a voní
Já už si moc nepamatuju, co jsem tenkrát objednávala. Bylo to od Josta. To vím přesně. Mám v hlavě tuhle [www.semena.cz]. I na fotkách vypadají dost podobně ale nemusí to být ona. Ale hlavně, že kvete.
jj. Robinu mám taky, ale taky mrška nepřirůstá, voňavka
Radost mi letos dělá i hortenzie na obrázku. Ty se sterilním květem mi moc nejdou. A taky denivka, katastrofální nerost, pavouk do zelena. Někde jsem koupila už v kvetoucím stavu. Vloni neměla ani květ, letos jeden trsík.
Krásně u všech kvetou lilie. To je zase lákadel co člověk vidí.
Holky, krása, a ty lilie super.
U mě je časem všechny sežrali myši. Letos se mi rozmnožila jedna od loňska, má 6 stvoů obalených květama. To jsem nikdy neměla. Že by nová kočička, lovkyně?
Docela ladí s Augustou Luisou.
Denivkám se letos daří, tolik vody dlouho už asi neměly.
Vlastně vše si lebedí.
krásně kvetou nevěstiny závoje . mám asi tři druhy- bohužel růžový se ztratil .včera tam bylo mnoho včel , on totiž nevoní , ale doslova smrdí . narostly ale keřiska.
Máte všechny nááádherná kvetení a úžasně upravené zahrady .
U nás džungle, ale kvete, včelkám, čmeldům, motýlům a jiným hmyzákům se líbí. Drvodělek nepočítaně, nestíhám fotit a když už, rukám se nechce moc spolupracovat při stahování. Včera jsem potkala i několik dlouhozobek, ale foťák byl jinde, stejně bych nestihla fotit.