|
|
neděle 19. července, 23:30 Svátek má Čeněk
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v červenci
I moje lilie letos nestojí za nic.,některé nevyrašily a jiné nekvetou. Taky se mi stýská po záplavě květů a vůni
Mně jdou nejlíp tihle obří. kdyby jsem je dostala od pana basíka jako dárek k objednávce. Ta růžová je z květináče z lońska.
Tyto lilie chtějí usazení, nádhera. Alespoň se pokochám tu, moje bez květů. Mám pouze slušné, které byly chráněné od větru, Perowskie se mi strašně rozlézá, ale snáší sucho a teplo. moc dnes nepršelo, 2,5 mm, aby růže obrazily na další kvetení.
Klematis bez kapky vody a zalévání, asi mu sucho svědčí, jiné mi postupně odešly po jarním omrznutí, nechápu.
Monarda.
Moje oblíbené phloxy
Mimochodem, děsně mě štve, že musím fotky před každým nahráváním upravit, jinak mi nejdou vložit. nechápu to a nebaví mě to....
Ještě pár třapatek
Floxy nádhera. Mně zbyl pouze 1 keřík, vše opálené, zalévala jsem to, čemu šlo o život
, tak i některé růže spálené listy....už ani denivky nemám, na jaře jsem zlikvidovala, nebyly OK, nj. co ale dát, aby ty teploty a sucho zvládalo....
letos je zvláštní rok...co se dá dělat....