![]() |
středa 2. července, 02:02 Svátek má Patricie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co dnes vaříte? (2)
dnes fazole- pro mně salát .
Udělala jsem kynuté knedlíky s borůvkami. Koupila jsem v kaufu a byly výborné, ČR. Muž to nejí, tak filé, tj. rychlé.
U nás nakonec švestkové knedlíky z tvarohového těsta. Našla jsem na stromě 10 velkých švestek, tak to vyšlo na 20 knedlů.
Já se dneska pochlapila a vytvořila jsem gratinovaný květák. V zásadě je to podle tohohle receptu.
[www.stream.cz]
Kvůli bešamelu je to trochu pracnější. Ale květák je jiný než normálně zapečený.
no - tím bys mě neuctiila. - květák v žádné podobě
Květák dělám slabou vrstvu, tak do dvou centimetrů. Zaleju třeba trochou smetany a posypu parmazánem. Už jsme dlouho neměli.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Mě by naruby otočily ty švestkové knedle, květák je letos vzácný, ta vedra mu moc nesvědčí. Květák bych mohla jíst týden každý den a pokaždé by to bylo jiné jídlo. A květákovou polívku miluju. Mančo to bych si dala:-)
Bulgur a zelenina ze zahrádky, dost česneku. Jídlo pro celou rodinu za dvacku a jedly i děti.
Dík za inspiraci, to je přesně jídlo do tohohle počasí, já to vytuním Habanerem co vyrostlo v foliáku :-)
Švestkové knedlíky, lečo z cukety a těstoviny s čínou a plišňakem
Nevařím, to teplo ze sporáku je už moc, takže studený zeleninový salát.
Rodina řízky ,já dietu,... Tak trochu 🙈
Dneska jsem zařadila do jídelníčku tu svojí specialitu - NIC - je to rychlý, dobrý, udělejte si to
Ale zítra přijde na oběd "skorozeťák" , tak udělám kuřecí roládu, brkaši a okurkatý salát. Musím si šplhnout, ne?
Cancourku, já mám taky Nic. Je to fakt rychlý.
Ale odpracovala jsem si to včera večer. Buřty na pivu, víc zeleniny než buřtů, řízky a salát bez majonezy, květáková polévka. Takže to nic bude i zítra nejspíš.
Já bych to nenazvala šplhnout, říkám tomu pokus vytvořit dobré vztahy pro budoucnost.
A já dostala předevčírem dvě vrchovaté přepravky jednu paprik a druhou kozích rohů. A zavářím v hrnci na kachlákách :-), Palermo