|
|
neděle 14. června, 12:42 Svátek má Roland
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co dnes vaříte? (2)
Zeleninová polévka s krupicovými noky
Hermelín, tatarka, bram. kaše
Ryzce na másle, br. kaše
Bramboráky plněné hřiby
Hovězí vývar s nudličkami
Těstoviny s houbami
Hovězí guláš, bram.noky (nebo houskové knedlíky)
Bramborové škvarkovky
Houbová smetanová omáčka, rýže
Kachna
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Mančo, tak to bych hned k vám jela na oběd, já nejsem kamarád s klasickou kuchyní a takhle to té kachýnce moc sluší.
Taky mě ta kachna Marcelky zaujala.
Ráda si dávám kachnu ve vietnamské restauraci, s rýží a spoustou zeleniny. Nejdřív to zarazí, že je to neobvyklá kombinace, ale je to moc dobré.
Pórková polévka s ovesnými vločkami
Zbytek houbové omáčky, zeleninová omáčka s tofu, rýže
Zeleninová omáčka s tofu, špagety, parmazán
Pečená dýně (s česnekem, bylinkami, brusinkami, sýrem feta...)
Žemlovka s jablíčky
Spike, jaký to bylo? Já bych na to byla zvědavá ale vařila bych tak jen pro sebe.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já si tak podobně peču dýní nebo řepu, ale na slano s feferonkami 😁 a k tomu nějaké masíčko
Já mám ráda pečenou zeleninu a kombinaci slané-sladké-kyselé chuti mám taky ráda, takže za mě spokojenost. Ve dvou jsme snědli skoro celou menší hokaido dýni.
Skořici jsme tam nedávala, ta se mi tam nějak nehodila. A místo dýňových semínek (která jsem doma nenašla) jsem tam nasypala pražené mungo fazolky.
Já dávám do dyňové polévky kari.
Kordulko, to nebyla dýňová polévka, ale pečená dýně. Do polévky dávám i kurkumu (což je hlavní ingredience v kari) a taky kokosové mléko a kořenovou zeleninu.
"Račí" polévka z ryzců
Houbové řízky, brambory
Houbová smaženice, chléb
Spike, štvou mě ty konzervy doma na stravu. Já taky celkem můžu všelijaké kombinace maso a sýry s ovocem. Jen se mi to pro mě samotnou nechce plácat.Aspoň jsem si pořídila dipy s ovocem a dávám to klidně třeba i k pečenému kuřeti.Docela podařené mi přijdou od Záruby. Švestky s chilli nemají chybu.