|
|
pátek 12. prosince, 11:26 Svátek má Simona
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co dnes vaříte? (2)
Taku, možná kdyby mi ji někdo uvařil a byla opravdu dobrá (jako od tebe), nepohrdla bych a klidně ji s chutí snědla.

Spike, jak říká manželka - je dobrá a ještě lepší, protože jsem jí nemusela vařit
.
Pórková polévka
Zeleninová omáčka s tofu, špagety
Čevabčiči, cuketa, brambory
Kološvárské zelí
Včera luštěninová polévka se zeleninou a rajčaty a kuřecí prsa se zeleninou a brambory. Dnes nudle s mákem.
Večer pomazánka z řepy.
Včera buřtguláš, dneska houbová omáčka
Irisko, čili čtyřikrát za sebou buřtguláš, čtyřikrát houbovka

Cancourku, občas to mám taky tak ... dnes u nás už potřetí guláš z divočáka (pro chlapa jsem dostala od kamarádky, bála se, že dala málo) a já zeleninovou polévku bramboračku, stačilo mi dostatečně. Kdyby nestačilo mám ještě roštěnou s rýží. Neumím vařit pro dva a teď to tak je.
Dneska jsem měla větší vyvařování, abych zase nemusela pár dnů k plotně. Dělala jsem k uzenému špenát. Udělala jsem o trochu víc a použila na slaný závin. Jeden je se špenátem, šunkou a uzeným. Druhý klasika. Vytáhla jsem je před pár minutami.
U nás kachní hody (Lidl). V sobotu s knedlíkem, v neděli s bramborem a k večeři jsem dojidala se salátem, to mi chutnalo nejvíc. A rajčatový salát ještě ze zahrádky.
U nás v pondělí většinou zbytky z neděle, dnes vepřová roláda z kýty s houbami a brambor, k tomu hruškový kompot
Já už dneska musím k plotně. Vytáhla jsem zásoby, bylo tam krůtí a kuřecí vrchní stehýnka.S krůtím jsem myslela na nějaké závitky ale rodinná rada vyžádala zcela neinvenční řízky.
Tak jsem naložila do zakysanky a kuřecí skončí na houbách. A bude zase vystaráno.
Čočková polévka
Špagety se zeleninovou omáčkou
Vinná klobása, brambory, červená řepa
Plněné papriky
Krůtí maso na česneku, bramborové knedlíky, špenát