neděle 10. listopadu, 20:22 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Auto
musím vydržet do soboty, pak mám už na to výpomoc
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Letos přezouvat nebudu, dojezdím zimáky jsou jak nové, škoda jich, ale byla to jejich pátá zima.
...... my snad konečně zítra dáme baterku
Ty si ji neumíš dát sama?????? U škodule je to brnkačka.
Nešil, schovej si je. Nic jim nebude, když odjezdíš jednu zimu navíc. Uvědom si, že ty čtyři roky jsou hlavně na popud výrobců. Ostatní rádoby odborníci se toho chytli. Když jsou fakt pěkný, tak neblázni a nech je.
Drahuš zima už to byla pátá a i automechanik říkal, že budou tvrdé.
Měla jsem ty, co letěly loni ke kontíku, sedmým rokem, byla jsem s nima na horách, vyjela vše, automechanik mi říkal to samé, co drahuška, že je to jen kvůli tomu, aby se jim hejbaly kšefty, ale když mám dobrý vzorek, a´t se jich nevzdávám...
Víš, mezi námi, nikdy jsem neslyšela o nehodě způsobené staršíma gumama, pokud nebyly sjeté nebo protektory, ale to je tvá věc. Prostě jsem pevně přesvědčená, že to je hlavně loby výrobců pneumatik. Jestli jezdíš dvěstě v městě a třista z místa, tak to je jiná..
Holky já už jinak přezouvat nebudu za gumy je 4.000 zhruba u mého auta a každé přezutí 500,- takže když nebudu přezouvat a každí 4 roky si koupím nové zimáky taj letní úplně ušetřím. Já toho tolik nenajezdím, žádná dálnice nic. Ivi já se bojím tady, pojišťovák jak mě ta ženská nabourala koukal i na můj vzorek a na datum výroby , ještě bych se mohla nevinně dostat do potíží.
Ty čtyři roky jsou doporučené, není to ustanoveno zákonem. Takže mohl koukat, jak chtěl. Myslíš, že v létě jezdit na zimákách je bezpečné? Já bych řekla, že ne, protože jsou to většinou hrabáky a neodvádí dobře vodu, takže snadno při slejváku dostaneš aquaplaning a to je teprve mazec. Takže prašť, jako uhoď. Navíc jsou pro letní období hodně měkké, o to víc nebezpečné. Je fakt, že ty hodně levné pneu nejsou nic moc ani zimní ani letní
Drahu na těch okreskách co jezdíme nejedu stejně víc jak 50 ( protože to ani nejde) a jezdím jen okolo komína, si myslím že nic nehrozí.
Jajo, je mi to jasné. Jen mi nesedla ta argumentace
JJ ale i ty počty pro mě jsou bohužel důležitý ještě uvidím jak to na jaře udělám :-)
Bohužel u spousty z nás
Potřebovala bys ještě jedny disky. Pak jen přehazovat kola a to je za pusu
tomuhle já teda vůbec nerozumím