![]() |
středa 23. dubna, 00:20 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Růže
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Rozarium v Hradci Králové i jiné....
a další...
Ta první se mi líbila asi nejvíc
Pokračuju....
Ta bílá na první a druhé byla taky luxusní
Gabco, díky. Moc pěkná procházka a růže vypadají výborně. Řekla bych, že letos je růžový rok.
Je to August Deusser, nebo nějaká podobná sestřička? Já mám tuhle růži v hlavě, co jsem ji tam viděla, ale mám pocit, že to je snad 7 let nazpět. Minimálně 5.
Regi, jo vypadaly vitálně. Občas ty menší měly skvnitost, ale vyjímečně. Myslím, že jsem ho navštívila v pravý čas.
Ještě nebyla žádná růže ani moc odkvetlá a přitom byly vše nekvetlé.
I to počasí mi přálo.
Jen s kámoškou nebo ženskýma by to bylo lepší. Chlap si tam sednul na lavičku a prý, že tam sečká, že je to všechno stejný. No, chlap no.
Ale aspoň mě vyvezl. 
díky za reportáž-- letos se jim vydařilo .. byl tam Luky, nebo Jitka?? jsou v komisi - ale asi byli v jiný den - bez návštěvníku . když se hodnotilo ,
Kaaj, mám pocit, že se ještě nehodnotilo ale to bude přesně vědět Alena.
Gabco, s chlapem to znám, i když ne často. Byla jsem s dědkem u Lukáše.
Ale tak občas lepší něco než nic, když by měl člověk stres z řízení. Ale pracovat bych tam asi nemohla nebo bych snad musela přikoupit nějaký pozemek.A počasí ti vyšlo super.Jak na focení, tak na pohodu.
To máš za to, že nezavoláš.

Fotky krásné. Já už se tam letos asi nestihnu dohrabat.
A sluší paní, sluší.

[www.ruzepelcovi.com]
Wollerton Old Hall na oblouku nekvetla?
No tak to nevím, nebo byla už vybledlá a nezaujala mě.
Jsem si to obešla jednou a pak ještě podruhý, když jsem si zapisovala čísla těch nej..růží. Určitě se ještě nehodnotilo, soutěž pokračovala.
Ale byla tam nějaká paní a stříhala jedné paní dvě větvičky z růží a děkovala jí, že se přišla podívat.
Ale Jitku neznám, tak nevím, kdo to byl.
A Anavi, samo, že bez chlapa, bych to obcházela několikrát, vše očuchala. Ale s ním v patách, to nešlo.....A ještě mi tvrdil, že ty jednoduchý nejsou ani růže. No, vysvětluj mu něco, když o tom nemá ani šajnu.