pondělí 9. září, 00:15 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Růže
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Rozarium v Hradci Králové i jiné....
Lukáši, prosím, ta jednoduchá červená - víš jméno ? Díky.
Elo, mohla by to být Red Yesterday - tu mám . je do třetice s Ballerinou a Mozartem .
Kaaj, díky
Elo, musíme počkat na Lukyho, kde fotil, zda soutěžící. V rozáriu není ani Bal., Mozart, Red Yesterday. Je tam pár starších růží, jinak samé novinky.
je to soutěžící růže
Lukáši, díky, dohledám [www.rosaklub.cz]
Elo, včera jsem viděla Xenii, oceněnou od Kordese. V rozárku je pěkná, ale včera....mám brouka v hlavě, i když ne, ne...
jé, tak musím říct, že ta se mi úplně jako nějaká princezna nejeví, ale neznám hodnotící podmínky samo
Spíš taková oškubaná slepice, chudinka, asi dostala zabrat počasím.
Alenko, jo, jo ... ta se určitě vejde ... je krááásná .
taky mi nepřišla jak princezna, pouze hodně voněla.....
No, na téhle fotce [www.rosaklub.cz] JE princezna, krááásný květ ... pokud voní, nedivím se, že zvítězila.
Jak píše Anavi a psala jsem i já ... v době, kdy fotil Lukáš měla už asi nejlepší kvetení za sebou.
Naše Whisky je nádherná tak možná 3 dny. Letos ani to ne. Růže Josef Klimeš je úúúžasná sametová, sice nevoní, ale je nádherná ... u nás v zahradě ani náhodou, už poupata spálená ... kamarádka ji má pod ořechem, valila jsem opravdu oči ... znám růží trochu, ale opravdu ZZ.
já tyhle hodně načančané úplně nemusím, trpí právě potom po dešti nebo na slunci, čím dál víc mám raději ty prázdnější jako má třeba Gabča , a tuším asi Kája a Jája
Přidám pár foto z letošního rozária. I když dostávají zabrat a lepší mají za sebou, přesto to ještě jde.
špatně se ve slunci fotí, alespoň něco...
Aleno, díky. I přes vražedná vedra to ještě kvete. Krásnou růžovou atmosféru pro mě má z první serie čtyřka. Krásnej barevnej blázinec s lavičkou.