|
|
pondělí 20. července, 00:27 Svátek má Ilja
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co je to za kytičku?
Gabco nemůže to být japonská sasanka?
Missi, to právě myslím, že není, má trochu jiný listy, ale možná je to nějaký jiný druh. Rozhodně jsem ji tam nesázela.
Takhle nějak raši třapatka dřipatá.
Hani, bingo.
Díky. 
Jasně, tu jsem si koupila vloni na podzim v Lidlu v krabičce. Byla to jen změť kořenů a myslela jsem si, že nevyrašila. Pak jsem na ni úplně zapomněla.
Gabčo, pamatuju se, že sis ji koupila v Lidlu, já totiž taky. Nebylo to až na jaře ?
Měla jsem asi větší štěstí, rostla docela rychle (nejdřív jsem ji měla v květináči), dneska už je větší než já a kvete.
Na to, jaké je sucho a je bez zalívání, je statečná...
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Bodejť by nebyla statečná hihi, za par let vás vystehuje ze zahrady. Já uz vsechny tyhle statečný kytky hubim roundupem.
Jo, tak to je možný. Jen to nějak nelezlo, tak jsem myslela, že je po ní. Ale koukám, že je to pěkná hydra.
Tu budu muset přestěhovat. 
Gabi to je poslední žlutá od Tebe, zahubily mi všechny růžový a barevný třapatky, tahle je poslední růžová a i v ní se jedna žlutá ukryla:-). A tech semínek co zjara klíčilo.....Nevím, že zrovna u nás se těm žlutým tak vedlo to byla invaze.
Jakože ti ty žlutý zahubily všechny ostatní?
To mě mrzí.
Mně jdou všechny pospolu, tak nevím. Ale pár těch šlechtěných už taky nemám, zašly, ale samy.
Jinak mi klíčí hafo třapatek ( mám pocit, že jsem vyklepala právě ty šlechtěnce ), tak jsem zvědavá, jak vykvetou. Ale předpokládám, že růžově. kdyžtak bych ti poslala.
Gabi nedaří se jim u mě, nic neposílej.-). Ale těch žlutých jsem asi před dvěma lety měla plné záhony, jesttli je roznosili ptáci, netuším.
Ta žlutá roste pěkně, ale že by utiskovala ty okolo, to né
U nás je jí všude plno, po lukách, ve volné přírodě, přímo invazivní rostlina
Děvčátka, poraďte, co je to za pěknou kytičku? nejspíš nějaký sukulent?
to vypadá jak kočičií tlapka na konci