|
|
neděle 19. července, 23:39 Svátek má Čeněk
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Co je to za kytičku?
Aha, díky, borčus dělala, ale ta barva byla boží a vypadala jak poděnka i tak jsem ji dostala
Holky co jsem to dostala?
Smrdutku (Stapelia)
Díky Spike...to se mám na co těšit...prej smrdí jak mršina
Nesmrdí. Tedy smrdí, ale v bytě ji necítím, musím dát nos až k ní. Proti zmijovci úplně pohoda. Nehledě na to, že mi kvete většinou v létě, kdy se letní na zahradě. A kvůli kráse květů jsem ochotná trochu toho smrádku vydržet.
Spí , jestli se nepletu , květ má zbarvení tygra, nebo jak to popsat
Tohle jsem cmajzla v jedne zamecke zahrade. Okamzite to pustilo kořínky. Vypada to jako Kolopejka, ale neni. Je to stejne duznate a listy podobne špenátu. Co to mam?
Kordulko, první je ta tygrovaná, ale myslím, že Bertička má tu druhou, ta má trochu silnější ty "stonky".
Já mám obě - první od Ivik a druhou jsem si odlomila na blíže nejmenovaném úřadě (
), docela se rozrůstá, tak snad i brzy pokvete. Zatím tedy nenasazuje na květ ani ta první, ikdyž loni kvetla docela dost.
Jeee Spike, ja ji mám taky vedle Oxalisu
a chytla se a zacina vystrkovat...jak tomu rikat? Vetvicky? Ale nema tak hezkou barvu.
Co to mám, Jájo? Před lety jsi dovezla mini cibulky, letos poprvé jedna vykvetla (už jsem je vyhodila za kůlnu, že je po sezoně vyhodím, když nic nedělaj).
Missi, je to podobné amarylisu, ale ten nedělá cibulky. Mohla by to být Sprekelie, česky Jakubská lilie. Ale taky možná ještě něco jiného, jen tipuju
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Listy má zaokrouhlené na koncích jako klívie, alr ta to není.
Nejsem žádný odborník, ale podobně mi kvete křín....Crinum Povelli,jen je víc růžový a květy má 4 - 5 najednou
Křín to není. Mám stejný jako ty, růžový a pak ještě bílý, ten má větší květy.
Copak jsem si nechala vyrůst? Poradíte?😁