pátek 28. ledna, 06:19 Svátek má Otýlie
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: SPIKE
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Co dnes vaříte? (2)

Datum: 28.10.2012 20:33
 

První diskuze je přeplněná, je na čase otevřít další. winking smiley



Starší odpovědi byly automaticky odmazány
 

Komentáře a názory

 
    Aktuální stránka: 1 z 21
  • Autor: SPIKE
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 12.11.2021 10:14
     

    Babkaelo, taky porcuji kachnu před pečením.

    A třeba vepřovou krkovici peču v celku, ale peču si ji den předem a porcuji studenou, jinak se to rozpadá (nebo jak dělají leckde v hospodě, je to nedopečené, aby to šlo krájet na plátky).

     
  • Autor: Reklama

    Re: Co dnes vaříte? (2)

     
     
  • Autor: SPIKE
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 12.11.2021 13:47
     
    255463844_10217720314953836_4492280772700925131_n.jpg
    Další fotografie:

    Polévka indická z červené čočky

    Svatomartinský losos s pečenou zeleninou grinning smiley

    Mlíkovka

    Těstoviny s vegatariánskou omáčkou (s tofu a fazolemi, které jsem otevřela omylem a bylo třeba je zpracovat)

     
    Upraveno 1 krát. Naposledy upravil SPIKE (13.11.2021 23:07)
     
  • Autor: SPIKE
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 12:24
     
    257567765_10217738476967875_2204884177168674131_n.jpg
    Další fotografie:

    Bramboračka

    Těstoviny s uzeným kolenem

     
  • Autor: kaaj
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 12:40
     

    knedlíčková polévka/ ze sáčku a přidané dom. játrové knedlíčky/ a bramborový salát s drobných brambor .rychlovka se zeleninou ze sklínky. ale jo - dobrý mls smiley

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 13:10
     

    Věrko, jak děláš prosím tu polévku z červené čočky?

    V týdnu jsem dělala polévku z hlívy a tou čočkou ji jen zahustila místo mouky. A taky to bylo dobré. thumbs down

     
  • Autor: SPIKE
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 13:18
     

    Ivo, recept je tady ve spojené kuchařce na straně 4.

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 13:45
     

    díky, už jsem se na ni asi ptala winking smiley, nepoznala jsem, že je to tato "indická". thumbs down

     
  • Autor: SPIKE
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 13:49
     

    Anavi, je tam spousta ingrediencí a fakt jsou tam potřeba. Jednou jsem ji nemohla pořád dochutit a zjistila jsem, že jsem zapomněla na citron. Mně se tyhle kombinace chutí líbí. Je to slané, kyselé, sladké...

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 13:56
     

    Mám vše... kromě toho tamarindu, zkusím ty švestky.

    A taky mě ta kombinace láká právě... thumbs down

     
  • Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 14:00
     

    Aha Spike já ji vařím jako obyčejnou čočkovou s marjánkou a česnekem. Na mě dokyselování jídla není nedokyselím si ani čočku "nahusto" nemůžu napsat nakyselo to bych nepozřela. Přitom maminka ji nakyselo vařila, ale mě se nikdy kyselit nesměla už od mala:-).

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 14:21
     

    Jájo, taky jsem doma vždycky hlásila, že nechci kyselit čočku ani koprovku. nono smiley winking smiley

     
  • Autor: SPIKE
    Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 14:48
     



    jaja99 napsal(a):

    Aha Spike já ji vařím jako obyčejnou čočkovou s marjánkou a česnekem. Na mě dokyselování jídla není nedokyselím si ani čočku "nahusto" nemůžu napsat nakyselo to bych nepozřela. Přitom maminka ji nakyselo vařila, ale mě se nikdy kyselit nesměla už od mala:-).

    No "českou" čočku taky nemám ráda kyselou ani zahuštěnou. Vařím ji na skus a jen osolenou a omaštěnou. Mám ráda, když se sype jako rýže (tu taky nemám ráda rozvařenou nebo lepivou).

    Tahle polévka z červené čočky mi voní Asií, tam ty chutě čekám jiné.

     
  • Status: expert

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 15:15
     

    Bohužel si je neumím představit.

     
  • Autor: maguska
    Status:

    Re: Co dnes vaříte? (2)

    Datum: 15.11.2021 21:42
     

    No a já ji dnes vařila jak jsem přišla z práce, právě na kyselo s česnekovou klobásou osmahlou na cibuli s čerstvým chlebem k tomu. Máme i na zítra navařeno.

     
 
Podobné příspěvky
Diskuze: domácí baileys Lívance Klokanní maso
 

ahoj, děláte někdo?hoďte sem recept, prosím.Vždycky se někde dočtu že tam mám dát kondenzované mléko Tatra(to je to v plechovce, že?) a pak ještě něja

Autor: terka - 06.12.2006 18:44
Rubrika: Nápoje - Komentářů: 21

Lívance s jablky1/4 l kefíru3 vejce10 dkg cukru krupice (asi 10 lžic) 7 dkg strouhaného kokosu ( 7 lžic) 2 lžíce rozpuštěného vlažného másla13 dkg hla

Autor: Majka - 23.01.2007 19:06
Rubrika: Moučníky - Komentářů: 88

A jedl jste někdo někdy klokanní maso?Otevřeli u nás novou restauraci, mezi jinými specialitami se tam nabízí i pět druhů jídel právě z tohoto masa. M

Autor: Anavi - 08.11.2007 13:57
Rubrika: Teplá kuchyně - Komentářů: 5
Blog: INDIE 2014 (1.část) - Dillí INDIE 2015 (4.část) - Váranasí  
 

Ani nevím, co jsem od návštěvy Indie čekala, ale v každém případě mě tato země zaujala i překvapila. Letěla nás tam malá skupinka 8 turistů a jedné pr

Autor: SPIKE - 04.02.2015 01:29
Rubrika: Indie - Komentářů: 5

INDIE 2015 - Váranasí A zase jeden den strávíme jízdou v mikrobusu. Přesunujeme se z Jaipuru do Dillí. Provoz je nepředvídatelný, prot

Autor: SPIKE - 15.02.2015 00:48
Rubrika: Indie - Komentářů: 3
 
Galerie: Palmový cukr Dobroty od Rýna  
  Palmový cukr
Autor: SPIKE - 07.04.2017 08:53
Rubrika: Kambodža - Komentářů: 12
Dobroty od Rýna
Autor: SPIKE - 01.10.2017 02:20
Rubrika: Německo - Komentářů: 5
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Povídání o vaření (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.