pondělí 2. prosince, 09:24 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Těhotenství
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
xxx
Re: Můžu být těhotná?
Je mi 18 a chtela bych se zeptat jestli muzu otehotnet pri analnim styku kdyz se mi tam udela s pritelem praktikujem to docela casto ale posledni dobou je mi rano spatne mota se mi hlava a tak proste mam celkove pocit ze sem tehotna test jsem si nedelala protoze se bojim nebo tesim ja newim... dekuji
llllllll
Mela jsem s partnerem pohlavni styk pouzili jsme kondom ale on praskl..ne ve prostred ale po strane ..rychle jsme ho vyjmuli.Pritel rika ze se neudelal ,ale stejnak..Muzu byt tehotna?
Dekuji za odpoved!..
www.evciny-stra..
Po jakémkoli styku by mi bylo velmi špatně a pokud skutečně otěhotníš při něčem tak nechutným,jako je anální styk,tak můžeš porodit tak akorát HOVNO
www.majkaj.webg..
Evčo
Já to znám jako vtip
www.jarcinystra..
Evi, geniální a pravdivá odpověď
Evčo
výstižněji už to nešlo...
Evi!!! Vlemi, velmi trefné
Ty vole
Ještě bych dodala: "Evčo, já se z Tebe na mou duši poseru. Jsem zvědavá, jestli to bude holka nebo kluk."
Je to možný, že se někdo takhle blbě ptá?!
Evča je pohotová a odpvěděla opravdu trefně, tak snad to tázající pochopí, když je to takhle polopatě řečeno.
Věra