|
|
úterý 11. listopadu, 00:38 Svátek má Martin
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Příroda a květena
Diskutujte!
Vše o přírodě kolem nás. Kytičky, parky a další..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Živá zahrada
A co krtek, vzdal to?
Jistě, kocouři mají dobrý matroš😂
Kousek od dnás jsou soukromé mala rybníčky a v těchto dnech se naplnly žábami, které sem přišly za účelem rozmnožení.
To jsou včerejší fotky. Dnes jich tam bylo ještě mnohem víc.
Nádhera, dokonalé.!
Super.
Věrko, hezké úlovky

Já mám už několik let mraveniště, mravenci velcí , skoro 1cm.
Na zimu zalezou a na jaře vylezou.
Už zase začali budovat, ale mám pocit, že jsou kam se podívám, je jich nějak moc. Jak stoupání do záhonku, hned jich mám plný boty. Co s nima,
Jsou tak pracovití, je zajímavé je sledovat.
Já myslím, že ti mravenci by si měli držet nějaké rozestupy mezi svými hrady, přeci jen spolu soupeří o potravu a nemůže jich tvá zahrada uživit nekonečné množství. Jinak bych asi zkusila skořici nebo co jim vadí. Vyzkoušené nemám.
U nás jsou různé druhy malých - černí, rezatí... V trávě spíš. Na každém kroku. Na růžích a stromkách je pokropím, když jdu náhodou kolem. Rádi nejsou, ale jinak to nepomáhá. Chovají si mšice. Tak si říkám, jestli ti lesní nehubí nějaké škůdce, něco žrát musí.
Spike, tam je opravdu živo , pěkné fotky
Snad bude pachatel stejně krásný, jako mohla být ta pivoňka
hmm - škoda vyžraného květu .
u nás se opět jako loni objevil holub hřivnáč- houká celé dny bud´ na drátech nebo v zeravu . loni sedával na švestce. . lońský byl větší - letošní je asi mladý .
Jako každý rok ,mě zase pracovití velcí mravenci budují mraveniště. Letos jich je nějak moc a jsou všude. Skořice nepomáhá 🙈
Já jsem už v chatě v kuchynˇce taky skořicovala,ti mazali!Uvidím,jestli to zabralo ažtam přijedu.
Tyhle jsou venku, na zimu někam zalezou a na jaře se vrátí, jenom letos je jich nějak moc.
Můry mají zajímavé housenky. Kukléřka krtičníková a lociková