|
|
pátek 17. července, 13:44 Svátek má Martina
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Příroda a květena
Diskutujte!
Vše o přírodě kolem nás. Kytičky, parky a další..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Živá zahrada
Takhle bydlí drvodělka. Akorát nevím, jestli tam ještě je, nebo ne. Ani při posvícení nic nevidím. Polínko putovalo radši do dřevníku.
Evin píše, jaký má u krmítka provoz, ale u nás už 2-3 zimy není vidět sýkorka, ale zato tu jsou straky a hrdličky a mám dojem, že právě kvůli nim tady nejsou. Občas vidím vrabce a to je vše.
Tož u nás ani ňo, zřejmě je to kvůli kocourovi
Sem ptactva také moc nezalétává. Nasypáno a koule je stále. Nejvíc se živí koulemi až v obdobé teplého jara. Někdy od půlky května. Důvod nechápu.
Ani mě sem na krmítko ptáci nechodí,nevím čím to je.
U nás zase nestačíme dosýpat. Ale proti dřívějším rokům ani jeden zvonek. Samé sýkorky a hooodně vrabců.
taky u nás ani brko. asi jim sypou u sousedů. jindy jich tu byla spousta. -
U nás nedávno poletovali nějací ptáci a dozobávali jablka na stromech. Na krmítko něco přiletí, když nasypu. Sýkorky a vrabci.
Kaaj, u tebe je to vůbec divný. Mělas je i ochočené. Kočky nemáš.
U nás ani peříčko, přitom krmítko je plné. Dřív se tam motal kocour, tak mi to bylo jasný, ale kocour už dva roky není
A do krmítka, co máme v práci, občas zavítá sýkorka, ale opravdu hodně málo.
Tak to jsem ráda, že se mi to nezdá, právě mě bylo divný že jsou obě krmítka plná, ale už je to kolikátá zima. Ty sýkorky mi chybí, v té zimě to bylo milé
jo - ty ochočené už jsou dávno po smrti - je to už 5 let . -asi . jinak to asi krmí sousedé .- mají ted´ vnuky a viděla jsem nové krmítko .
U nás ptáci lítají, když si vzpomenu a nasypu. Mají rádi keř vedle krmítka, kde se schovají a na krmítko nalétávají. Ale jestli se v okolí nic zásadního nezměnilo a přestali lítat, tak nevím. Můžou mít nějaké nemoci. Pár let zpět tu zmizeli kosi, sklidila jsem tehdy aronii dvakrát, už jsou zpět. Zvonci ne, ty už nevidím několik zim.
U nás je provoz jak ve Frankfurtu na letišti.
Dokonce i špačci se v posledním týdnu objevili. Načala jsem čtvrtý dvacetikilový pytel slunečnice.
To já mám také živou zahradu , krtečka a asi 50 krtičinců