pátek 17. července, 13:44 Svátek má Martina
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Příroda a květena
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Příroda a květena
Diskutujte! Vše o přírodě kolem nás. Kytičky, parky a další..

Autor: hespa
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Živá zahrada

Datum: 22.05.2008 10:31

Chci vás pozvat do soutěže o živou zahradu. Já se jí zúčastňuji už několik let. Je to docela zajímavé. Zde je odkaz na ČSOP, kteří soutěž pořádají. Jedná se vždy 2x do roka o pozorování všeho živého na zahrádkách a vyplnění a odeslání dotazníku.

[www.csop.cz]

Soutěže se mohou zúčastňovat i děti a školy.

PRUNED

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil hespa (22.05.2008 10:33)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 17 z 21
  • Autor: Manca

Re: Živá zahrada

Datum: 30.01.2025 18:55

img_20250127_141152.jpg

Takhle bydlí drvodělka. Akorát nevím, jestli tam ještě je, nebo ne. Ani při posvícení nic nevidím. Polínko putovalo radši do dřevníku.

• Autor: Reklama

• Autor: Pinka

Datum: 19.02.2025 11:44

Evin píše, jaký má u krmítka provoz, ale u nás už 2-3 zimy není vidět sýkorka, ale zato tu jsou straky a hrdličky a mám dojem, že právě kvůli nim tady nejsou. Občas vidím vrabce a to je vše.

• Autor: maguska

Datum: 19.02.2025 14:27

Tož u nás ani ňo, zřejmě je to kvůli kocourovi spinning smiley sticking its tongue out

• Re: Živá zahrada

Datum: 19.02.2025 17:38

Sem ptactva také moc nezalétává. Nasypáno a koule je stále. Nejvíc se živí koulemi až v obdobé teplého jara. Někdy od půlky května. Důvod nechápu.

• Autor: bosk

Datum: 20.02.2025 08:02

Ani mě sem na krmítko ptáci nechodí,nevím čím to je.

• Autor: alenak

Datum: 20.02.2025 09:26

U nás zase nestačíme dosýpat. Ale proti dřívějším rokům ani jeden zvonek. Samé sýkorky a hooodně vrabců.

• Autor: kaaj

Datum: 20.02.2025 09:42

taky u nás ani brko. asi jim sypou u sousedů. jindy jich tu byla spousta. - confused smiley

Datum: 20.02.2025 13:22

U nás nedávno poletovali nějací ptáci a dozobávali jablka na stromech. Na krmítko něco přiletí, když nasypu. Sýkorky a vrabci.

• Re: Živá zahrada

Datum: 20.02.2025 15:07

Kaaj, u tebe je to vůbec divný. Mělas je i ochočené. Kočky nemáš. confused smiley

• Autor: cancourek

Datum: 20.02.2025 15:09

U nás ani peříčko, přitom krmítko je plné. Dřív se tam motal kocour, tak mi to bylo jasný, ale kocour už dva roky není confused smiley

A do krmítka, co máme v práci, občas zavítá sýkorka, ale opravdu hodně málo.

• Autor: Pinka

Datum: 20.02.2025 18:24

Tak to jsem ráda, že se mi to nezdá, právě mě bylo divný že jsou obě krmítka plná, ale už je to kolikátá zima. Ty sýkorky mi chybí, v té zimě to bylo milé love smiley

• Autor: kaaj

Datum: 21.02.2025 10:53

jo - ty ochočené už jsou dávno po smrti - je to už 5 let . -asi . jinak to asi krmí sousedé .- mají ted´ vnuky a viděla jsem nové krmítko .

Datum: 22.02.2025 08:28

U nás ptáci lítají, když si vzpomenu a nasypu. Mají rádi keř vedle krmítka, kde se schovají a na krmítko nalétávají. Ale jestli se v okolí nic zásadního nezměnilo a přestali lítat, tak nevím. Můžou mít nějaké nemoci. Pár let zpět tu zmizeli kosi, sklidila jsem tehdy aronii dvakrát, už jsou zpět. Zvonci ne, ty už nevidím několik zim.

• Autor: Otazka

Datum: 22.02.2025 22:12

dscn3011.jpg
    Další fotografie:

U nás je provoz jak ve Frankfurtu na letišti. winking smiley Dokonce i špačci se v posledním týdnu objevili. Načala jsem čtvrtý dvacetikilový pytel slunečnice.

• Autor: kordula

Datum: 24.02.2025 15:03

To já mám také živou zahradu , krtečka a asi 50 krtičinců thumbs up

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Příroda a květena (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.